profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Traģiskā avārijā dzīvību zaudē jauns autosportists

Go4speed 17.08.2014 - 06:47 Traģiskā avārijā dzīvību zaudē jauns autosportists
Automašīna pēc avārijas. Foto: BBC

Traģiski beidzies kārtējais Britu rallija čempionāta posms. Kā ziņo angļu mediji, tad Ulster rallijā pēc vienas avārijas bojā gājis ekipāžas pilots Timotijs Katkarts, kamēr viņa stūrmanis tika nogādāts slimnīcā. Pēc šīs traģiskās avārijas rallijs tika atcelts. Šobrīd šo traģisko negadījumu izmeklē policija. Tiek ziņots, ka Timotijs, kurš tobrīd kopvērtējumā ieņēma 12.vietu, avarēja trešajā posmā.

''Esam šokēti par notikušo, jo avārijā gājis bojā jauns puisis no ļoti labi zināmas ģimenes. Ļoti žēl, ka šis jaunais cilvēks gāja bojā darot to, kas viņam visvairāk patika. Izsakām visdziļāko līdzjūtību viņa ģimenei un tuviniekiem. Viņš ir liels zaudējums sportam. Tāpat mēs arī domājam par stūrmani. Cerams, ka viņš pilnībā atveseļosies,'' teikts oficiālajā paziņojumā.


Foto: www.thecheckeredflag.co.uk

''Manas šī brīža domas ir kopā ar Timotija ģimeni un viņa draugiem,'' saka Ziemeļīrijas sporta ministrs. ''Motorsports ziemeļos ir ļoti populārs, taču pastāv riski, ko diemžēl arī apliecina pēdējie notikumi. Ņemot vērā šos negadījumus, novēlu katram – sportistiem, tiesnešiem, organizatoriem, skatītājiem – rūpēties par sevi un vērst lielu uzmanību uz drošību.''


Timotijs Katkarts

Šī 20 gadus vecajam sportistam bija otrā rallija sezona, kurā sportists šogad startēja ar Citroën DS3 R3T automašīnu. Pavisam kopā šis braucējam bija sestais rallijs šogad, no kuriem trijos nācās izstāties. Diemžēl šajā posmā sportistam rallijs beidzās  traģiski. Kāds rallija līdzjutējs piebilda, ka stūrmanis pēc šīs traģiskās avārijas zaudējis savu brāli un tagad pilotu. Abi bojā gājuši rallija avārijās.

Jāatzīmē, ka šī šogad bija jau otrā traģēdija Britu rallija čempionātā. Maijā Džima Klarka rallijā dzīvību zaudēja trīs skatītāji.
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png