profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latviešu sievietes Jūrmalā centīsies uzstādīt Ginesa rekordu

Go4speed 23.07.2014 - 05:44 Latviešu sievietes Jūrmalā centīsies uzstādīt Ginesa rekordu
Foto: rekordrallijs.lv

Augustā Jūrmalā un tās apkārtnē norisināsies ''Sieviešu rallijs Jūrmala 2014”. Rallija organizatori un Jūrmalas pilsētas dome aicina ikvienu daiļā dzimuma pārstāvi piedalīties rallijā, lai kopā uzstādītu pasaules Ginesa rekordu.

Pirmajā sieviešu rallijā Jūrmalā 23. augustā plānots uzstādīt pasaules Ginesa rekordu – visvairāk dalībnieces sievietes motoru sporta pasākumā. Šobrīd šis rekords pieder Indijai, kur februārī “Lavasa Women’s Drive” pasākumā piedalījās 467 ekipāžas un kopā 934 sievietes. Atskatoties uz iepriekšējā sieviešu rallija rezultātiem, Latvija šo rezultātu jau ir pārspējusi – šogad mūsu sieviešu rallijā bija pieteiktas 556 ekipāžas un kopā 2000 dāmas.

Ginesa rekords pieder Latvijas sievietēm. Tādēļ pasākuma organizatori un Jūrmalas pilsētas dome aicina piedalīties „Sieviešu rallijā Jūrmala 2014”, lai parādītu pasaulei, ka Latvijas dāmām šī rekorda uzstādīšana ir nieks.


Foto: rekordrallijs.lv

Sieviešu rallijs Jūrmalā būs unikāls, jautrs autobraukšanas piedzīvojums tikai dāmām, kurā valdīs vasarīga gaisotne, īpašas sajūtas un neizsīkstošais dāmu azarts, dodoties trasē meklēt kontrolpunktus. Pasākuma dalībniecēm noteiktā maršrutā jāapmeklē kontrolpunkti, kuros jāizpilda uzdevumi. Lai to paveiktu, dāmām noderēs sievišķā intuīcija, atjautība un radošais gars.

Sacensības norisināsies Jūrmalā un tās apkārtnē 23. augustā. Reģistrēšanās, starts un finišs būs kempingā „Nemo”. Pēc visu kontrolpunktu atrašanas norādītajā secībā un veiksmīga finiša, dalībnieces gaidīs koša un vasarīga ballīte kempingā „Nemo”. Par jautru gaisotni un lielisku atmosfēru gādās pasākuma vadītājs, vadot interesantas atrakcijas, rotaļas un DJ sagatavotie muzikālie, gadalaikam atbilstošie priekšnesumi.


Foto: rekordrallijs.lv

Vakara noslēgumā neizpaliks arī uzvarētāju sumināšana un veicināšanas balvu pasniegšana vairākās nominācijās. Tāpat visām dalībniecēm pēc rekorda apstiprināšanas tiks dāvināts sertifikāts par piedalīšanos jauna Ginesa pasaules rekorda uzstādīšanā.

Īpaši izdevīgas cenas un draudzīgas atlaides dalības maksai iepriekšējo gadu ralliju dalībniecēm.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png