profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Atraktīvie un neatlaidīgie dvīņu brāļi Dakaras rallijā brauks ar vienu auto (VIDEO)

Go4speed 29.12.2017 - 13:33 Atraktīvie un neatlaidīgie dvīņu brāļi Dakaras rallijā brauks ar vienu auto (VIDEO)
Tims un Toms Koroneli pie jaunā auto. Foto: No sportistu personīgā arhīva

40. Dakaras rallijā, kas startēs no 6.-20.janvārim, atkal startēs 45 gadus vecie dvīņu brāļi Tims un Toms Koroneli. Šie sportisti iemantojuši slavu ar savu lielo cīņassparu, neatlaidību, kā arī aktivitāti sociālajos tīklos, jo gandrīz katras sacensības tiek plaši atspoguļotas un parādītas faniem, tai skaitā arī Dakaras rallijs. Neskatoties uz smagajām sacīkstēm, kas bieži vien braucējiem beidzās vēlu naktī, kā arī neveiksmēm, sportisti allaž ar video palīdzību centās atspoguļot tās dienas notikumus.


Koronels 2017.gada Dakaras rallijā

Līdz šim Tims Koronels Dakaras rallijā startējis desmit reizes, no kurām finišs tika sasniegts astoņas reizes. Tikmēr Toms Dakaras rallijā ir startējis četrās sacensībās, no kurām trīs nācies izstāties. Pēdējos gados brāļi katrs brauca ar savu bagiju, taču šogad nolemts, ka abi ar jaunu bagiju, kas līdzinās Hummer automašīnai, brauks kopā, dalot pilota un stūrmaņa pienākumus. Pēdējos reizi abi brauca kopā 2009.gadā.

Šis bagijs, kas aprīkots ar 6.2 litru Chervolet LS3 dzinēju, sver 1850 kilogramus un tā jauda būs ap 400 Zs. Auto būs semi-automatic Albins ātrumkārba, kā arī auto būs aprīkots ar 37 collu lielām riepām.


Foto: No sportistu personīgā arhīva

''Vairs nekad nebraukšu viens pats, jo man pietiek,'' tā pēc šī gada Dakaras rallija teica Toms. Un 2018.gada sacensībās abi brāļi startēs kopā vienā lielākā bagijā. Sportistu mērķis ar šo auto, kas ir smagāks par iepriekšējo bagiju, ir sasniegt finišu. Toms Koronels cer, ka viņiem izdosies regulāri sasniegt bivoku (servisa parku), kamēr vēl ir gaišs. ''Pārmaiņas pēc tas būtu lieliski,'' saka Toms, kurš iepriekšējos rallijos ļoti daudz laika pavadījis, braucot pa tumsu, jo, cīnoties ar tehniskām problēmām, bieži vien finišu nācās sasniegt vēlu naktī.

Zināms, ka arī šogad sportistam līdzi būs kamera, kas iemūžinās šīs sacensības.


Foto: Autosportnieuws

Apskatot Toma Kronela autosportista karjeru, var secināt, ka tā ir bijusi ļoti krāšņa, jo sportists kopš 1990.gada ir startējis Vācijas ''Formula Ford'', Japānas Formulas čempionātā, dažādās GT sacīkstēs, BTCC, WTCC, Amerikas Lemānas sacensībās, Lemānas 24 stundu sacīkstēs un daudz kur citur.

Brāļi iemēģina jauno auto:


Toms Koronels cīnās līdz galam:



Brālis palīdz brālim tikt līdz finišam:


Brālis palīdz brālim atrisināt problēmu (no 1:42)
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png