profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pēc Dakaras rallija traģiskās avārijas auto iekļūst vēl vienā traģiskā negadījumā

Go4speed 12.01.2016 - 23:03 Pēc Dakaras rallija traģiskās avārijas auto iekļūst vēl vienā traģiskā negadījumā
Foto: Traģiskā avārija

Kā ziņo Dakaras rallija organizatori, tad diemžēl bojā gājis vēl viens cilvēks. Jau ziņojām, ka vienā no ātrumposmiem bojā gājis kāds 63 gadus vecs skatītājs, kurš sacensību laikā esot izgājis uz trases. Ierodoties mediķiem, viņi konstatēja skatītāja nāvi.


Foto: Agencias

Pēc šī incidenta franču pilots Lionels Bo nolēma neturpināt rallijreidu. Viņa auto ar komandas atbalsta mašīnu tika vilkts uz Buenosairesu, lai pēc tam to tālāk ar kuģi nogādātu atpakaļ uz Eiropu. Taču atpakaļ ceļš neizvērtās tā, kā gribētos.

Tiek ziņots, ka kāda smagā automašīna, kura esot pārvadājusi dažādus produktus, esot sadūrusies ar Lionela Bo komandas atbalsta mašīnu, kura tobrīd vilka sportista auto. Pēc šīs sadursmes viena no smagajām mašīnām burtiski saplacināja turpat braucošo ''Peugeot 505''. Diemžēl pēc šīs sadursmes notikuma vietā bojā gāja viens cilvēks no vieglās automašīnas, bet citi pieci cilvēki guva savainojumus. Tiek ziņots, ka divu cilvēku stāvoklis esot ļoti smags. Pavisam kopā avārijā cieta seši auto.


Sportista auto pēc avārijas ielidoja pļavā. Foto: AFP

Tikmēr itāļu mediji ziņo, ka, iespējams, viens no smagās automašīnas šoferiem esot iemidzis un iebraucis pretējā joslā, izraisot šo traģisko avāriju.

Diemžēl šī nav pirmā reize, kad bojā iet skatītāji uz koplietošanas ceļiem. Arī 2009.gadā bojā gāja divi cilvēki, kad tehniskās vienības mašīna sadūrās ar citu vieglo automašīnu.
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png