profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Larsons: Skumji, ka kāds puisis nesaprot, ka varbūt viņš reizēm ir vainīgs (VIDEO)

Go4speed 16.09.2019 - 23:13 Larsons: Skumji, ka kāds puisis nesaprot, ka varbūt viņš reizēm ir vainīgs (VIDEO)
Foto: Larssonrx

Latvia RX otrajā kvalifikācijā pirmajā līkumā notika sadursme starp vairākiem sportistiem, kur pēc kontakta ar Eiropas rallijkrosa čempionu Robinu Larsonu apmalē ieskrēja Kristians Zābo un Timijs Hansens. Lai arī tas vairāk izskatījās pēc parasta sacīkšu incidenta, kas notika cīnoties par labāku vietu, tiesneši lēma, ka Larsons ir pelnījis diskvalifikāciju.

Pēc diskvalifikācijas 2.kvalifikācijā un nulle punktiem Larsons no augstās septītās vietas atkrita uz beigām, bet Hansens pēc daudz zaudēta laika šajā braucienā kopvērtējumā atkrita ārpus Top 10. Pēc diskvalifikācijas saņemšanas Larsons pauda lielu neapmierinātību.

''Pēc sestdienas lēmuma man nebija iespējams atgūties,'' savā instagram profilā raksta sportists. ''Visu nedēļas nogali mums bija stabils temps. Tas ir skumji, ka kāds puisis (iespējams, domāts Timijs Hansens) nesaprot, ka varbūt viņš reizēm ir vainīgs? Un nē, nebraucu šajā posmā, lai palīdzētu kādam. Tāpat kā visi citi, braucu, lai sasniegtu labu rezultātu kā sev, tā komandai un sponsoriem,'' nobeidz sportists, kurš kvalifikācijā izcīnīja pēdējo 19.vietu.

Šo savu ierakstu sportists publicēja klāt pievienojot pārveidotu bildi, kurā redzams, kā Larsons stumj ratiņus, kuros iekšā sēž brāļi Timijs un Kevins Hanseni.

 




Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png