profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Latviešu sportistiem ne pārāk veiksmīga izloze pirmajai kvalifikācijai

Go4speed 13.09.2019 - 20:25 Latviešu sportistiem ne pārāk veiksmīga izloze pirmajai kvalifikācijai
Liams Dorans (pa labi). Foto: Neste Latvia RX

Piektdien Rīgas Motormuzeja telpās notika izloze Latvia RX pirmajai kvalifikācijas kārtai. Izloze šogad notiek tā, ka sākotnēji visi sportisti ar datora palīdzību tiek salozēti rindas kārtībā (pēc nejaušības principa), kur katrs nāk pēc kārtas un izvēlas savu starta pozīciju pirmajai kvalifikācijai.

Eiropas Supercar klasē augsts izvēles numurs bija Jānim Veģerim, taču viņš bija vienīgais no visiem sportistiem, kurš neieradās uz obligāto izlozi, tādējādi viņš tika ielikts trešajā braucienā no pašas ārmalas.

Pasaules RX ieskaitē labs izlozes numurs bija abiem Monster Energy RX Cartel komandas braucējiem Andreasam Bakerudam un Liamam Doranam, kuri attiecīgi izvēlējās startēt trešajā un ceturtajā braucienā no iekšmalas (abi pirms vietas nosaukšanas konsultējās ar Matiasu Ekstromu). Neveiksmīga izloze brāļiem Timijam un Kevinam Hansenam, kuri savu vietu izvēlējās pašās beigās (Kevins otro posmu pēc kārtas palika pēdējais). Timijs startēs ceturtajā braucienā no ceturtās pozīcijas, bet Kevins startēs no otrās rindas piektās pozīcijas.

Kā visiem klātesošajiem atzina Kevins, tad viņš šo izlozes kārtību uzskata par muļķībām (Bullshit), uzskatot, ka viss ir sakārtots tā, lai palīdzētu Monster Energy RX Cartel komandas pilotiem.

Ne pārāk veiksmīga izloze arī mūsu abiem sportistiem. Reinim ceturtā starta vieta pirmajā kvalifikācijā, bet Jānim trešā otrajā kvalifikācijā.

Pasaules RX kvalifikācija:


Kvalifikācijas procedūra un Kevina Hansena komentārs (no 16:00)
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png