profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pasaules RX komentētājs: Tas būs zaudējums, ja Latvijas posms vairs nebūs kalendārā

Go4speed 13.09.2019 - 16:31 Pasaules RX komentētājs: Tas būs zaudējums, ja Latvijas posms vairs nebūs kalendārā
Endrjū Kolijs (pa kreisi)

Pasaules rallijkrosa čempionāta posmu preses konferences un sacensību tiešraides komentē vienmēr pozitīvais un atraktīvais Endrjū Kolijs (Andrew Coley), kurš 2015.gadā pēc īpaša Reiņa Nitiša uzaicinājuma piedalījās arī Žiguļa kausa sacensībās Jēkabpilī. Jau pirmajā gadā, kad Latvijā notika ''Neste World RX of Latvia'' posms, Endrū portālam Go4speed atzina, ka šis posms ir patīkami pārsteidzis viņu. Arī pārējos gadus Kolijs ir sajūsmā par šo posmu.

Pirms šī posma sarunā ar portālu Go4speed Kolijs atzina, ka, ja Latvijas RX posms nākamgad nebūs vairs Pasaules rallijkrosa čempionāta kalendārā, tas būs liels zaudējums.


Foto: Neste World RX of Latvia

''Tas būs liels zaudējums, ja nākamgad Pasaules RX kalendārā nebūs Latvijas vārda. Tās ir tik labi noorganizētas sacensības, braucēji un komandas mīl šo posmu. Trase lieliska un mūs vienmēr šeit lieliski uzņem. Kalendāru vēl nezinu nākamajam gadam, bet ļoti ceru, ka Latvijas RX posms paliks kalendārā arī turpmāk. Mīlu šo posmu. Zinu, ka ļoti daudzas valstis grib uzņemt rallijkrosu, bet ceru, ka šis posms paliks kalendārā,'' saka Endrjū Kolijs.

Jautāts, ko Endrjū sagaida no šīm brīvdienām, kad sola lietu, Kolijs atzina, ka ''Šajā trasē ir ļoti laba saķere, tāpēc uzskatu, ka Peugeot šeit būs ļoti ātri, ko viņi pierādīja citās trasēs. Uzskatu, ka viss būs atkarīgs no divām lietām - laikapstākļiem un tas, kas notiks pirmajā līkumā. Šajā vietā jābūt gudriem un uzmanīgiem. Ja Andreasam Bakerudam, Timijam Hansenam un Kevinam Hanseniem būs problēmas pirmajā līkumā, viņi var netikt pusfinālā, kas var ļoti ietekmēt viņu situāciju čempionāta kopvērtējumā. Ļoti gribu, lai pēdējā posmā visi šie trīs piloti kopvērtējumā būtu cieši viens otram blakus - tas būtu lieliski čempionāta kontekstā. Domāju, ka mūs sagaida lieliskas sacensības.''
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png