profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lietuviešu rallijkrosa pilots Baciuška pievienojas GCK komandai

Go4speed 12.06.2019 - 23:25 Lietuviešu rallijkrosa pilots Baciuška pievienojas GCK komandai
Foto: www.facebook.com/GCKRX

Jau ziņojām, ka īsi pirms Beļģijas RX posma ES Motorsport komanda paziņoja, ka līgumu domstarpību dēļ tā pārtrauc sadarbību ar talantīgo lietuvieti Roku Baciušku, kurš pēc diviem posmiem ieņēma 13.vietu.

''Komandu iekšējo intrigu dēļ manas cerības panākt vēsturisku ierakstu Lietuvas autosportā izgaisa. Neklausieties, ko citi saka. Taisnība ir vienkārša. Šobrīd meklējam citu komandu, ar kuru varētu turpināt startēt Pasaules RX, un kura man varētu dot iespēju cīnīties par augstākajām vietām. Dažreiz ir jāsper solis atpakaļ, lai pēc tam varētu aizlēkt uz priekšu,'' toreiz teica Rokas Baciuška.

Šobrīd zināms, ka talantīgais lietuviešu pilots pievienojies ''GCK Academy'' komandai, kur sportist brauks ar ''Renault Megane RS RX'' automašīnu, ar kuru šajā komandā jau brauc komandas īpašnieks Gerlens Šišerī un Antons Marklunds. Kā ziņo lietuviešu portāls 15min.lt, tad Baciuška ar jauno komandu esot noslēdzis daudzgadu līgumu.

''Mēs esam ļoti priecīgi, ka mums ir pievienojies viens no talantīgākajiem un jaunākajiem pasaules rallijkrosa čempionāta dalībniekiem. Rokas pirmajos divos posmos par sevi radīja patīkamu priekšstatu, tāpēc mēs esam pārliecināti par viņa spējām. Būs ļoti interesanti redzē, kā viņš aizstāvēs mūsu komandas krāsas,” sacīja GCK komandas īpašnieks.


Kevins Abrings un komandas īpašnieks

Tikmēr Baciuškas vietā ESmotorsport komandā brauks tā testu pilots Kevins Abrings, ar kuru ir panākta vienošanās uz trīs izvēles posmiem.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png