profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Hansena komandas mehāniķi deviņās dienās salabo sportista sasisto auto

Go4speed 23.04.2019 - 09:55 Hansena komandas mehāniķi deviņās dienās salabo sportista sasisto auto
Foto: www.facebook.com/TimmyHansen21

Pasaules rallijkrosa čempionāta posmā Abū Dabī smagu avāriju lielā ātrumā piedzīvoja Andreas Bakeruds un Timijs Hansens. Brīdī, kad Hansens atgriezās no džokera apļa, viņa sānos spēcīgi ieskrēja Bakeruds, kurš tobrīd brauca pa pamattrasi. Tiek ziņots, ka avārijas brīdī spēkrati braukuši ar apmēram 170 km/h lielu ātrumu. Diemžēl pēc šīs avārijas Hansenam sacīkstes bija beigušās, jo viņa auto tika bojāts drošības karkass, kamēr Bakeruds paspēja atgriezties trasē.

Vēlāk tika ziņots, ka Bakeruda remonta izmaksas sastādīs apmēram 52 tūkstošus eiro, un tikpat lielas remonta izmaksas varētu būt arī nepieciešamas Hansena automašīnas remontam.


Bakeruda auto. Foto: www.facebook.com/abakkerud

Kā savos sociālajos tīklos ziņo Hansens, tad viņa auto ir salabots un gatavs startam. ''Mūsu mehāniķi ir paveikuši absolūti neticamu darbu. Pēc milzīgās avārijas Abū Dabī posmā mūsu šasija bija stipri bojāta. Komandas mehāniķi izjauca mašīnu, izgrieza bojāto drošības karkasu un aizvietoja to ar jauno, nokrāsoja šasiju un salika automašīnu. Šis milzīgais darbs tika paveikts deviņās dienās, lai mēs būtu gatavi Barselonas RX posmam. Nespēju jums pietiekami pateikties par jūsu nenogurstošajiem centieniem,'' saka Timijs Hansens.

Tikmēr Bakkeruds savos sociālajos tīklos publicējis šādu ierakstu. ''Atlikusi viena nedēļa līdz Barselonas RX posmam. Nevaru sagaidīt to brīdi, lai atriebtos par Abū Dabī rezultātu.''

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png