profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vītols pēc izcīnītās 3.vietas saņem uzmundrinājumu no angļu komandas

Go4speed 25.03.2019 - 23:30 Vītols pēc izcīnītās 3.vietas saņem uzmundrinājumu no angļu komandas
Publicitātes foto

Latvijas rallijkrosa braucējs Roberts Vītols pēc svētdien izcīnītās trešās vietas Lielbritānijas rallijkrosa čempionāta pirmajā posmā saņēmis uzmundrinājumu no savas Peter Gwynne Motorsport komandas, ziņo autocross.lv.

Lai gan Roberts ar prātu saprot, ka sasniegts ir augsts rezultāts, ar jūtām braucējs pārdzīvo, ka uzvara britu čempionāta Junior klasē bija tik tuvu, taču nerealizējās. To saprotot, uzmundrinājumu latviešu pilotam atsūtījusi komandas pārstāve un Vītolu kontaktpersona Sara Votsone: ''Robert, bija lieliski Tevi atkal redzēt mūsu pulkā, un tev izdevās tik tiešām labi! Tev jāatceras, ka visi braucēji, izņemot Tomu [Ovendenu] un Alfiju [Porteru], bija iepriekš braukuši šajā trasē, kas ir ļoti, ļoti tehniska. Līdz ar to ir skaidrs, ka tavs sniegums bija ļoti, ļoti labs. Tā kā mūsu mašīnas visas ir vienādas, katra kļūda maksāja dārgi. Lai arī dažkārt tas sarūgtina, tas attīsta Tevi un iemācies pareizi izmantot mašīnas jaudu un pareizās trases līnijas. Šīs sacensības ir kā labas mācības turpmākai dzīvei, meklējot ceļu uz virsotni. Vairākums mūsu Swift čempionu vēlāk karjerā ir sasnieguši lielus čempiontitulus. Tāpēc gatavojies, nākamais solis – Lidenhilas sacīkste!”

Jau ziņojām, ka Latvijas rallijkrosa braucējs Roberts Vītols svētdien Silverstonas trasē izcīnīja trešo vietu MSA Lielbritānijas rallijkrosa čempionāta Junioru klasē. Provento Racing komandas pilots sīvā cīņā par uzvaru pirmās vietas ieguvējam piekāpās tikai par 0,6 sekundēm.

Nākamais Lielbritānijas rallijkrosa čempionāta posms norisināsies Otrajās Lieldienās, 22. aprīlī Lidenhilas trasē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png