profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Oficiāli: Baumanis pagarina līgumu ar STARD komandu

Go4speed 29.12.2018 - 13:23 Oficiāli: Baumanis pagarina līgumu ar STARD komandu
Foto: STARD

Austrijas rallijkrosa komanda STARD oficiāli paziņojusi, ka viens no komandas pilotiem jaunajā pasaules RX čempionāta sezonā būs Jānis Baumanis. Zināms, ka 2019.gada sezonā STARD komanda startēs ar jaunu auto.

''Mēs ar nepacietību gaidām jauno aizraujošo Pasaules RX sezonu. Esmu ļoti priecīgs, ka varēsim turpināt mūsu sadarbību ar Jāni Baumani, kurš 2018.gadā paveica satriecošu darbu. Viņš noteikti kļuva par pasaules līmeņa pilotu, tāpēc viņa sniegums 2018.gada sezonā bija daļa no mūsu panākumiem. Mēs vēlamies spert soli uz priekšu, it īpaši pēc tam, kad septiņiem no astoņiem braucējiem, kuri finišēja pirms Jāņa, vairs nebūs ražotāju atbalsts. Mums un pārējiem nākamais būs ļoti interesants gads,'' tā STARD komandas vadītājs, bijušais WRC pilots Manfrēds Štols, kurš piebilda, ka komanda čempionātā plāno startēt ar divām mašīnām.


Foto: facebook.com/janisbaumanisrx

''Man ir tas gods jau trešo gadu pēc kārtas turpināt pārstāvēt šo komandu un strādāt kopā ar viņu fantastiskajiem inženieriem un mehāniķiem. Pēdējos divos gados bija grūti cīnīties ar rūpnīcu atbalstītajām komandām, tāpēc tagad redzu lielisku iespēju, lai 2019.gadā sasniegtu ļoti labus rezultātus. Esmu ļoti priecīgs, ka STARD komandas amortizatoru partneris Tein atkal būs daļa no mūsu projekta, kā arī viņi plāno paplašināt atbalstu. Esmu ļoti motivēts uz nākamo sezonu kopā ar savu komandu un jauno mašīnu,'' tā Jānis Baumanis, kurš šosezon Pasaules RX ieņēma devīto vietu. Ja raugās no braucējiem, kuri startēja bez rūpnīcas atbalsta, tad Jānis bija otrais.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png