profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Lietuvas rallijkrosa komanda savam pilotam piesola iespaidīgu balvu - pusmiljonu eiro

Go4speed 17.12.2018 - 13:00 Lietuvas rallijkrosa komanda savam pilotam piesola iespaidīgu balvu - pusmiljonu eiro
Foto: ESmotorsport

Kā ziņo fiaworldrallycross.com, tad lietuviešu rallijkrosa komanda ''ESmotorsport'' savam pilotam sola samaksāt pusmiljonu eiro, ja viņam Pasaules RX čempionātā izdosies iekļūt Top 3 sezonas kopvērtējumā.

Nākamgad ''ESmotorsport'' komanda Pasaules RX startēs ar ''Škoda Fabia WRX'', ko līdz šim ir testējuši Nasers Al-Atija un Kevins Abrings. Taču šobrīd komandas vadītājs Ernests Staponkus vēl nav nosaucis tos pilotus, kuri komandu pārstāvēs nākamsezon.

Staponkus atklāj, ka pilotam, kurš nākamgad pārstāvēs lietuviešu vienību, tiks dots papildus stimuls. Ja braucējs Pasaules RX kopvērtējumā finišēs Top 3, komanda braucējam piešķirs 500 tūkstošus eiro.


Foto: ESmotorsport

''Ja gribi uzvarēt, tev jābūt nedaudz veselīgai agresivitātei,'' saka Staponkus, kurš pats savulaik bija viens no ātrākajiem Eiropas rallijkrosa čempionāta dalībniekiem. ''Ja nebūsi gana drosmīgs, tev nekas neizdosies un tev neizdosies uzvarēt. Domāju, ka katra pilota mērķis ir cīnīties par uzvaru, taču šis bonuss palielinās motivāciju vēl vairāk.”

''Mēs uzskatām, ka mūsu auto ir spējīgs sasniegt Top 3 rezultātus, kas arī pierādījās testos Rīgā. Ar jaunu auto mēs tur uzrādījām ļoti labus apļu laikus,'' saka Ramunas Fetingis.

Atgādināsim, ka šobrīd Pasaules RX ir pametušas “PSRX Volkswagen Sweden”, “EKS Audi Sport”, “Peugeot” un Olsbergs MSE komandas.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png