profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

EKS komandas fanu balsojumā par labāko posmu atzīts Latvijas RX

Go4speed 08.12.2018 - 14:03 EKS komandas fanu balsojumā par labāko posmu atzīts Latvijas RX
Foto: Mārtiņš Vanags, (MV Foto)

Beidzoties Pasaules rallijkrosa čempionāta sezonai, EKS RX komanda vēlējās noskaidrot, kurš ir mīļākais posms fanu vidū. EKS savā Facebook profilā balsošanā izlika visas 12 sacīkstes, kur Latvijas posmam pirmajā kārtā pretim stājās ASV posms. Pēc pirmās balsošanas kārtas tālāk tika sešas valstis. Par iekļūšanu pusfinālā tālāk cīnījās Portugāles posms pret Beļģiju, Zviedrija pret Kanādu un Latvija pret Vāciju.

Pusfinālā savā starpā cīnījās Portugāle un Kanāda, bet otrajā pārī Latvija un Nitro World Games posms, kas tika iekļauts balsošanā pēc Wild Card piešķiršanas.


Foto: EKS

Finālā par uzvaru cīnījās Kanāda un Latvija. Kā portālam Go4speed pastāstīja EKS komandas preses pārstāvis Viesturs Kundziņš, tad kopā finālā bija vairāk nekā septiņi tūkstoši balsu, kas esot bijis lielākais balsojums no visām aptaujām. ''Cīņas bija sīvas. Vispirms vadībā izvirzījās Latvijas posms, bet tad piecēlās kanādieši un rezultāti kļuva ļoti līdzīgi. Pēdējās minūtēs balsojums bija ļoti sīvs, jo tad vadībā bija kanādieši, bet pēc brīža jau latvieši, kuri pēdējās minūtēs bija ļoti aktīvi. Zinu, ka balsošanas linku saņēma cilvēki, kuri pat nav Facebook un kuriem neinteresē autosports (smejas). Beigās sīvā cīņā uzvarēja mazākā no Pasaules RX kalendāra valstīm Latvija,'' stāsta Viesturs Kundziņš.


Foto: EKS

''Vai šajā balsojumā bija kāds pārsteigums?” Varbūt nedaudz pārsteidza Portugāle. Pēc tam, kad viņu posms vairs nav Pasaules RX kalendārā, biju pārliecināts, ka fani aktīvi balsos par šo posmu un tas iekļūs finālā vai pat uzvarēs, taču viņu gājiens pēc uzvaras aptrūkās pusfinālā, piekāpjoties Kanādai.”
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png