profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Peugeot Sport' pēc sezonas pametīs pasaules rallijkrosa čempionātu

Go4speed 18.10.2018 - 13:23 'Peugeot Sport' pēc sezonas pametīs pasaules rallijkrosa čempionātu
Foto: Peugeot Sport

Ceturtdien kļuvis zināms, ka Peugeot Sport pēc šīs sezonas pametīs Pasaules rallijkrosa čempionātu. To savā twitter kontā apstiprināja Peugeot izpilddirektors Žans-Filips Imparato.

''Prezentējot jaunās paaudzes "PLUG-IN HYBRID" automašīnas, kas ir daļa no elektrifikācijas stratēģijas Parīzes automobiļu izstādē, Peugeot paziņo par jaunu elektrisko sporta automašīnu klāstu, sākot no 2020. gada. Peugeot turpmāk savus resursus koncentrēs šo jauno transportlīdzekļu attīstīšanai, tāpēc pēc šīs sezonas nolemts vairs nestartēt Pasaules RX čempionātā,” tā Žans-Filips Imparato, kurš piebilda, ka nav zināms, kādā čempionātā jaunie elektriskie auto varētu parādīties.

''Peugeot Sport izstājas no Pasaules RX pēc šīs sezonas. Redzēsim, kas notiks turpmāk,'' tā Timijs Hansens.


Foto: Peugeot Sport

Atgādināsim, ka pirms Pasaules RX ienāca Peugeot Sport, Pasaules RX startēja Peugeot Hansen komanda, kuru atbalstīja Peugeot Sport rūpnīca. Iespējams, ka nākamgad Pasaules RX atkal varētu startēt Peugeot Hansen vienība.

Posmu pirms Pasaules RX sezonas beigām labākais no Peugeot braucējiem ir Sebastjans Lēbs, kurš Pasaules RX ieņem piekto vietu. Tikmēr ražotāju ieskaitē Team Peugeot Total ir trešajā vietā.

Atgādināsim, ka pēc sezonas Pasaules RX pametīs arī Audi rūpnīca.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png