profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Baumanis: Pēc pirmās dienas mums priekšā ir tikai rūpnīcu komandu braucēji

Go4speed 01.07.2018 - 00:02 Baumanis: Pēc pirmās dienas mums priekšā ir tikai rūpnīcu komandu braucēji
Foto: McKlein Photography

Pēc Zviedrijas RX pirmās dienas Jānis Baumanis ieņem devīto vietu, kas ir labākais rezultāts aiz rūpnīcas komandu braucējiem.

STABILITĀTE ABOS BRAUCIENOS ĻAUJ JĀNIM DALĪT ASTOTO VIETU
Pirmajā kvalifikācijas kārtā Jānim Baumanim izdevās lielisks starts, nonākot pusi mašīnas korpusa priekšā blakus startējošajam pasaules čempionam Johanam Kristofersonam, tomēr pirmajā pagriezienā Jānis atradās ārmalā, līdz ar to nācās iekārtoties otrajā pozīcijā. Lai gan Kristofersona tempu noturēt neizdevās, tika aizvadīts tīrs brauciens bez kļūdām, kas ļāva kopējā ieskaitē uzrādīt astoto rezultātu.

Arī otrajā braucienā izdevās izvairīties no incidentiem un braucienu uzsākt ar tīru startu, ieņemot otro pozīciju aiz Petera Solberga un tam sekoja vēl viens finišs labāko desmitniekā kopējā ieskaitē.

Līdz ar to pēc pirmās sacensību dienas Jānis Baumanis ar “Peugeot” rūpnīcas braucēju Kevinu Hansenu dala astoto un devīto pozīciju. Svētdien tiks aizvadītas abas noslēdzošās kvalifikācijas kārtas, kā arī tām sekojošie pusfināla un fināla braucieni.

“MUMS PRIEKŠĀ IR TIKAI RŪPNĪCAS KOMANDAS”
Jānis Baumanis: “Sveiciens visiem no maģiskās nedēļas nogales Zviedrijā! Lieliski laikapstākļi un arī salīdzinoši labs rezultāts – mums priekšā ir tikai rūpnīcas komandas. Pats esmu priecīgs ar sasniegto. Šobrīd atrodos dalītā astotā - devītā pozīcijā. Trase, kā jau vienmēr, lieliska. No braukšanas viedokļa, es teiktu, ka tā ir labākā visā čempionātā. Liels reljefs, tramplīni, aizraujoši pagriezieni un starta situācijas, kā arī bonusā tam ļoti daudz skatītāju. Izskatās, ka sestdien varētu tikt sasniegts jauns rekords, jo klātienē ieradušies kādi 50 tūkstoši cilvēku. Ja neskaitam "Volkswagen", cīņa būtu ļoti aizraujoša, tomēr jāatzīst, ka viņi paveikuši lielisku mājasdarbu un šobrīd ir nenoķerami. Pārējās komandas ar "Audi" un "Peugeot" priekšgalā atrodas ļoti cieši, kā jau tas pasaules čempionātam pieklājas.”

Rezultāti pēc pirmās dienas:
1. Johan KRISTOFFERSSON

100
2. Andreas BAKKERUD

85
3. Timmy HANSEN

84
4. Petter SOLBERG

83
5. Mattias EKSTRÖM

79
6. Sébastien LOEB

76
7. Timur TIMERZYANOV

75
8. Kevin HANSEN

70
9. Jānis BAUMANIS

70
10. Jérôme GROSSET-JANIN

68

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png