profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'PSRX Volkswagen Sweden' komanda prezentē uzlaboto rallijkrosa auto (FOTO)

Go4speed 20.03.2018 - 19:02 'PSRX Volkswagen Sweden' komanda prezentē uzlaboto rallijkrosa auto (FOTO)
Foto: twitter.com/volkswagenms

Otrdien oficiāli savu jauno un uzlaboto rallijkrosa ''VW Polo R Supercar'' automašīnu prezentēja Pasaules rallijkrosa čempionāta (Pasaules RX) ''PSRX Volkswagen Sweden'' komanda, kuru arī šosezon atbalstīs “Volkswagen” rūpnīca.


Foto: twitter.com/volkswagenms

Komandas sastāvā šogad turpinās startēs Peters Solbergs un Johans Kristofersons. Komandas un braucēju mērķi gaidāmajā sezonā ir cīņa par čempiontituliem gan individuālajā vērtējumā, gan ražotāju ieskaitē.


Foto: twitter.com/volkswagenms

Komanda ziņo, ka mašīnai būs 20% jaunu detaļu, kas ietvers arī uzlabotu aerodinamiku – it īpaši tas skars aizmugurējo antispārnu. Tāpat auto būs uzlabota dzesēšanas sistēma.

''Liekas, ka ir pagājis ilgs laiks kopš pēdējā Pasaules RX posma, kas novembrī notika Dienvidamerikā,'' saka 2017.gada čempions Johans Kristofersons. ''Esmu daudz trenējies, kā arī piedalījies pasaules rallija čempionāta Zviedrijas posmā ar ''Škoda Fabia R5″, taču nekas nelīdzinās sajūtām, braucot ar ''Volkswagen Polo R Supercar'' auromašīnu. Kad šogad sākām testus, sēdēju mašīnā un smaidīju. Esmu sajūsmā atgriezties pie rallijkrosa auto stūres un par iespēju sākt aizstāvēt savu titulu.''


Foto: twitter.com/volkswagenms

Tikmēr Peters Solbergs atzina, ka šajā starpsezonā mašīnai ir veikti daudz un dažādi uzlabojumi, lai ''VW Polo R Supercar” padarītu vēl labāku. Sportists atzina, ka viņa mērķis šogad ir atkal cīnīties par čempiontitulu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png