profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Beļģu komanda iegādājas Ekstroma komandas bijušās 'Audi S1 Supercar' mašīnas

Go4speed 20.03.2018 - 12:00 Beļģu komanda iegādājas Ekstroma komandas bijušās 'Audi S1 Supercar' mašīnas
Foto: autosportwereld.be

Beļģu komanda ''Comtoyou Racing'' paziņojusi, ka tā Pasaules rallijkrosa čempionātā šogad plāno startēt ar divām bijušajām EKS komandas ''Audi S1 Supercar'' automašīnām.

Viens no pilotiem būs beļģu sportists Enzo Ide, kurš līdz šim ir startējis GT un izturības sacīkstēs. Šogad 26 gadus vecais sportists nolēmis izmēģināt spēkus rallijkrosā.


Foto: Comtoyou Racing

''Rallijkross ir agresīvs un intensīvs sporta veids, kas sastāv no asfalta un grants. Braucieni ir īsi, kur braucēji caur kvalifikācijas kārtām mēģina nokļūt finālā. Man tas ir pilnīgs jaunums, kuru šogad centīšos atklāt. Bez testiem plānoju piedalīties arī dažos posmos, bet šobrīd nezinu, kuros tieši. Jebkurā gadījumā man tas būs jauns izaicinājums,'' saka Enzo Ide, kurš piebilda, ka pēc auto iegādes no EKS komandas no Matiasa Ekstroma tiek saņemts viss nepieciešamais atbalsts.

Tikmēr šobrīd nav zināms, kurš brauks ar komandas otru auto. ''No braucējiem saņemu pieprasījumus gandrīz katru dienu, kuri labprāt vadītu otro auto. Sarunas turpinās un esmu atvērts diskusijām,'' saka ''Comtoyou Racing'' komandas vadītājs Fransuā Verbē.


Foto: Comtoyou Racing

Zināms, ka nesen testus ar ''Comtoyou'' komandas ''Audi S1 Supercar'' automašīnu aizvadījis bijušais WRC pilots Fransuā Duvāls, kurš ik pa laikam redzams startējam Pasaules RX posmos. ''Gribētu braukt Pasaules RX, taču tur ir traki budžeti, tāpēc neesmu pārliecināts, vai es ar saviem lojālajiem atbalstītājiem spēšu to nodrošināt,'' saka Fransuā Duvāls, kurš, iespējams, ar šo auto varētu startēt Beļģijas RX posmā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png