profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Divkārtējais DTM čempions testē jauno 'Renault Megane Supercar'

Go4speed 14.03.2018 - 23:31 Divkārtējais DTM čempions testē jauno 'Renault Megane Supercar'
Foto: @JMHAuto

Šogad Pasaules rallijkrosa čempionātā pilnu sezonu aizvadīs GCK komanda, kura startēs ar jaunām ''Renault Megane R.S. RX Supercar'' automašīnām, kuras tapušas slavenajā “Prodrive” rūpnīcā. Nesen komanda paziņoja, ka tās sastāvā brauks Francijas rallijkrosa čempions Džeromē Grožē-Janīns un komandas īpašnieks, Dakaras rallija braucējs Gerlēns Šišerī. Tikmēr testu pilota loma uzticēta divkārtējam DTM čempionam un rallijkrosa braucējam Timo Šeideram. Jāatgādina, ka Džeromē Grožē-Janīns 2015. un 2016.gadā kļuva par Eiropas rallijkrosa vicečempionu, bet 2018.gada sezona 33 gadus vecajam sportistam būs pirmā pilnā sezona Pasaules RX.

Kā ziņo thecheckeredflag.co.uk, tad Šeiders jau ir aizvadījis testus, kas marta sākumā notika kādā privātā trasē. ''Prodrive Motorsport'' izpilddirektors Džons Gavs atklājis, ka testi līdz šim norit pēc plāna. ''Testi ''Megane RX'' automašīnai norit saskaņā ar plānu. Mūsu izveidotais ekskluzīvais motors sasniedza visus savus mērķus. Mēs šobrīd ejam cauri visiem tiem procesiem, kuri parasti tiek izieti jaunām mašīnām, lai sasniegtu tieši to, ko mēs gribam sasniegt pirmajās sacīkstēs,'' saka Džons Gavs.


Foto: @JMHAuto

Tikmēr testu pilots Šeiders uzskata, ka šī viņam ir lieliska iespēja izmantot viņa pieredzi, kas gūta no dažādām autosporta disciplīnām. ''Šī sadarbība ar GCK dod lielisku un aizraujošu iespēju man nodot tās zināšanas, kuras esmu ieguvis. Ar nepacietību raugos uz priekšu, lai kopīgi risinātu šos izaicinājumus. Ceru, ka beigās mēs sasniegsim lieliskus rezultātus rallijkrosa trasēs visā pasaulē,'' tā Timo Šeiders.

''Mēs strādājam smagi, lai panāktu to, ka GCK komanda kādā no posmiem kāpj uz goda pjedestāla. Tas man būtu sapnis kā GCK komandas vadītājam,'' tā Gerlēns Šišerī.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png