profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Vasīlijs Grjazins ziemas sezonā startēs 'RallyX on ice'

Go4speed 14.11.2017 - 15:22 Vasīlijs Grjazins ziemas sezonā startēs 'RallyX on ice'
Foto: SRT

Pasaules rallijkrosa čempionāta (Pasaules RX) noslēdzošajā posmā, kas notika Dienvidāfrikā, bez Supercar braucējiem trasē devās arī RX2 braucēji. Šajā ieskaitē startēja SRT komandas braucējs Vasīlijs Grjazins, kurš spēja iekļūt finālā.

Finālā Grjazins pirmajā līkumā izmantoja konkurentu cīņu un iekārtojās trešajā vietā, līdz priekšpēdējā aplī izstājās otrajā vietā esošais braucējs, kas Grjazinam ļāva pakāpties uz otro pozīciju. Diemžēl turpinājumā konkurenti noķēra Vasīliju un, Grjazinam dodoties džokerī pēdējā aplī, divi konkurenti viņu apdzina un Vasīlijs palika ceturtajā vietā, kamēr uzvaru svinēja Sirils Reimonds.


Foto: Baumanis Motorsport Photography

Uz jautājumu, kāpēc sportists pēdējos apļos bija lēnāks par konkurentiem, Vasīlijs portālam Go4speed atzina, ka, visticamāk, tas bija dēļ riepām, jo viņš ar jaunajām riepām sāka braukt ātrāk nekā viņa konkurenti, tāpēc pēdējos apļos viņš vairs nespēja būt tik ātrs.

''Ir noslēgusies šī debijas sezona Pasaules RX čempionātā. Mums bija gan kāpumi, gan kritumi, taču visi esam apmierināti ar šo gadu. Šīs sacīkstes mums aizritēja lieliski. Finālā cīnījāmies par pjedestālu, bet diemžēl neizdevās. Posmā ceturtā, bet sezonas kopvērtējumā septītā vieta,'' saka Grjazins.


Foto: www.fiaworldrallycross.com

Jautāts par nākamās sezonas plāniem, Vasīlijs portālam atzina, ka ''Līdz galam plāns, kur un ar ko brauksim, nav zināms, taču noteikti zinu, ka braukšu ''RallyX on ice''. Par vasaras sezonas plāniem pagaidām vēl neesam pieņēmuši lēmumu,'' tā Grjazins.

''RX2 on Ice'' sacensībās paredzēti četri posmi – divi Zviedrijā un divi Norvēģijā. Sezona sāksies 3.februārī, bet beigsies 3.martā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png