profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Strokšs: Trase ir uzbūvēta ļoti labi, un tās segums nesagādāja pārdzīvojumus

Go4speed 24.07.2016 - 23:15 Strokšs: Trase ir uzbūvēta ļoti labi, un tās segums nesagādāja pārdzīvojumus
Raimonds Strokšs. Foto: Baumanis Motorsport Photography

1. un 2.oktobrī Latvijā notiks augstākā ranga autosporta sacensības, kādas līdz šim sarīkotas Latvijā – FIA pasaules rallijkrosa čempionāta desmitais posms Neste World RX of Latvia. Nesen svinīgi tika atklāta jaunuzbūvētā 1294 metrus garā CSDD Biķernieku rallijkrosa trase, pa kuru oktobra sākumā trauksies pasaules un Eiropas ātrākie rallijkrosa braucēji.

Aizvadītajās brīvdienās jaunajā rallijkrosa trasē notiks pirmās sacensības - Ziemeļeiropas zonas (NEZ) rallijkrosa čempionāta otrais posms. Visiem pilotiem šī bija lieliska iespēja iepazīties ar trasi, kā arī izprast tās nianses un noskaidrot automašīnas regulējumus. Tāpat šis posms bija ļoti labs treniņš sacensību organizatoriem, kuri varēja pārbaudīt ne tikai trasi, bet arī pārējās procedūras, kas nepieciešamas, lai sacīkstes varētu aizvadīt visaugstākajā līmenī.


Skatītāju sacensībās bija ļoti daudz. Foto: MVFoto

Kā pēc NEZ sacensībām atzina Neste World RX of Latvia organizators Raimonds Strokšs, tad viss esot izdevies lieliski. ''Man un visai RA Events komandai ir liels pagodinājums būt pirmajiem organizatoriem, kuriem dota iespēja tik lieliskā trasē sarīkot pirmās sacensības! Šī mums bija ļoti vērtīga iespēja sacensību režīmā pārbaudīt trases segumu; trase ir uzbūvēta ļoti labi, un tās segums nesagādāja mums ne mazākos pārdzīvojumus! Arī apmeklētājiem šīs sacensības no organizatoriskās puses rīkojām “testa režīmā”, jo šajā nedēļas nogalē pārbaudījām ne tikai trasi un tās tehniskās iespējas, bet arī procedūras, kuras mums būs jāpilda, lai veiksmīgi izpildītu visas pasaules ralijkrosa čempionāta posma un publisku pasākumu noteikumiem. Man prieks, ka šos testus izturējām un ka, novērtējot sacensību apmeklētību, rallijkross arī Latvijā gūst arvien lielāku popularitāti un oktobrī, kad Latvijā ieradīsies pasaules braucēji, tās būs īstenas rallijkrosa svinības!” tā Raimonds Strokšs.

Jāpiezīmē, ka visas nedēļas nogales garumā sacensību braucieniem jaunuzbūvētajā rallijkrosa trasē klātienē sekoja vairāk nekā trīs tūkstoši skatītāju.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png