profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Traģiski bojā iet X Games zvaigzne Deivs Mira

Go4speed 05.02.2016 - 09:54  Traģiski bojā iet X Games zvaigzne Deivs Mira
Deivs Mira. Foto: vtcar.com

Traģiskas ziņas pienākušas no Amerikas, kur slavenais amerikāņu sportists, X Games medaļu rekordists Deivs Mira, visticamāk, izdarījis pašnāvību.

Mira bija X Games leģenda, jo sportists 41 gadu vecumā X Games ar BMX kopā bija izcīnījis 24 medaļas (14 zelta). Taču Mira bez BMX nodarbojās arī ar citiem sporta veidiem, tai skaitā arī ar boksu, peldēšanu, ralliju un rallijkrosu, kur arī sportists guva panākumus. Pagājušajā gadā Mira startēja Vācijas RX posmā, kur amerikāņu sportists palika bez punktiem.


Foto: www.gamesradar.com

Kā ziņo ASV varas iestādes, tad sportists tika atrasts savā automašīnā, kur sākotnējā apskates vieta liecina, ka sportists ar ieroci izdarījis pašnāvību. Šobrīd sākta izmeklēšana.


Foto: vtcar.com

''Mira, jūsu drosme, apņēmība un prasmes visā tajā, ko jūs darījāt, virzīja aktīvo sportu tā, lai tas pasaulē būtu pēc iespējas labāks. Mēs izsakām visdziļāko līdzjūtību viņa sievai Laurenai, meitām Makenzijai un Madisonai, BMX sabiedrībai un draugiem,” teikts oficiālajā paziņojumā.


Mira ar savu ģimeni. Foto: No sportista personīgā arhīva

Tiek ziņots, ka pirms šī traģiskā negadījuma Mira esot apciemojis draugus. ''Mēs sērojam, jo esam zaudējuši lielisku draugu un brīnišķīgu cilvēku. Viņš bija vienkāršs puisis, kurš varēja ielas stūros kopā ar puikām runāt par riteņiem, jo viņš bija savā elementā. Jauna dzīve, kura varēja tik daudz piedāvāt, tika paņemta,” saka viens no Miras draugiem.

Jāatzīmē, ka īsi pirms šīs traģēdijas Mira savā instagram profilā ielika bildi, kurā redzams viņš ar sievu...


My rock! Thank god

Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png