profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nitiša konkurenti lej sviedrus un gatavojas izšķirošajai kaujai (VIDEO)

Go4speed 22.11.2014 - 16:29 Nitiša konkurenti lej sviedrus un gatavojas izšķirošajai kaujai (VIDEO)
Marklund Motorsport piloti fitnesa zālē. Foto: Marklund Motorsport

Pasaules rallijkrosa čempionātā atlicis vairs tikai viens posms, kas visu saliks pa plauktiņiem. Šobrīd ir zināms, ka pasaules čempions ir Peters Solbergs, bet otrās un trešās vietas liktenis, tāpat kā arī pārējo, vēl nav zināms. Šobrīd otrais ir Tomas Heikinens, kurš par 17 punktiem apsteidz Reini Nitišu. Ja Heikinena otrā vieta ir diezgan stabila, tad Reiņa trešā pozīcija nav stabila, jo trīs punktus mūsu sportistam zaudē Timijs Hansens, 11 punktus atpaliek Andreas Bakeruds, bet 24 punktus zaudē Antons Marklunds.


Foto: Marklund Motorsport

Arī komandu ieskaitē sagaidāma sīva cīņa, jo šobrīd vadībā ar 361 punktu ir Marklund Motorsport, kuriem seko Ford Olsberg MSE (357) un Peugeot Hansen (323).

Priecīgs par šī brīža situāciju komandu ieskaitē ir Marklund Motorsport boss Jans Marklunds. ''Nedomāju, ka jau pirmajā gadā mēs atradīsimies tādā pozīcijā. Neticēju, ka posmu pirms sezonas beigām mēs būsim līderi, taču cerēju, ka būsim galvgalī.''


Foto: Rihards Baumanis

Šobrīd abi Marklund Motorsport piloti atrodas Top 6. Kā uzskata komandas vadītājs, tad galvenais, lai šobrīd abi braucēji turpina koncentrēties izšķirošajiem notikumiem. "Mēs pēdējā posmā darīsim to pašu, ko citos - centīsimies izdarīt visu labāko un cerēsim, ka tas ir pietiekami. Pateikšu braucējiem, lai brauc un gūst prieku. Taču nebūšu priecīgs, ja viņi savstarpējās cīņās avarēs. Viņi ir braukuši labi visu sezonu, taču Turcijas posma pusfinālā viņi gandrīz pārkāpa šo robežu un avarēja," nobeidz Marklunds.

Nesen abi komandas piloti, gatavojoties Argentīnas posmam, Somijā apmeklēja fitnesa zāli. Kā viņiem tur gāja, par to šajā video.

Marklund Motorsport piloti lej sviedrus fitnesa zālē:
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png