profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šlēgelmilhs, Nitišs, Neikšāns, Vasaraudzis un Calko kopā startēs vienā braucienā

Go4speed 21.07.2014 - 16:17 Šlēgelmilhs, Nitišs, Neikšāns, Vasaraudzis un Calko kopā startēs vienā braucienā
Publicitātes foto

Sporta komplekss 333, kurā sestdien, 26. jūlijā, norisināsies 2014. gada Ziemeļeiropas zonas (NEZ) rallijkrosa čempionāta izšķirošais posms, pulcinās arī piecus profesionālus Latvijas autosportistus – Haraldu Šlēgelmilhu, Reini Nitišu, Andi Neikšānu, Ivaru Vasaraudzi un Konstantīnu Calko, kuri ar līdzvērtīgām VAZ markas automašīnām piedalīsies Autoeksperts Zvaigžņu Kauss braucienos.

Autoeksperts Zvaigžņu Kauss formāts paredz, ka dalībniekiem jāstartē ar autosporta sacensībām atbilstošām VAZ markas automašīnām, kas aprīkotas ar standarta dzinēju. Paredzēts, ka visi dalībnieki trasē dosies trīs reizes – pēc treniņbrauciena sekos kvalifikācijas brauciens, pēc kuru rezultātiem dalībnieki tiks sarindoti finālbrauciena startam.

''Vēlamies skatītājiem sarīkot ne tikai sportiska azarta piepildītas starptautiskas rallijkrosa sacensības, bet arī izklaidējošu programmu, kas darītu krāšņākus galveno notikumu vērošanas starplaikus. Autoeksperts Zvaigžņu Kauss braucieniem izdevies pulcināt profesionālus autosportistus, kas startējuši vai joprojām aizvada veiksmīgus startus rallijkrosā, rallijā vai autošosejā. Klātesošajiem skatītājiem tas dos iespēju salīdzināt un novērtēt dažādus braukšanas stilus un to atbilstību rallijkrosa sacensībām. Tāpat dienas laikā dalībnieki būs sporta kompleksa 333 teritorijā un ar viņiem varēs satikties, aprunāties un nofotografēties,” uz NEZ rallijkrosa čempionāta posmu aicina Haralds Šlēgelmilhs.

''Ar prieku piekritu ielūgumam piedalīties žiguļu sacensībās, kurās braukšu kopā ar vairākiem Latvijas autosportistiem. Ar VAZ markas automašīnu kādu laiku nav sanācis braukt, tomēr jau tagad zinu – tā būs neaizmirstama pieredze. Gaisā noteikti virmos veselīga sacensību konkurence, jo sapulcinātie dalībnieki ir profesionāļi katrs savā disciplīnā – līderi, kuri vienmēr tiecas būt pirmie, un man, kā jaunākajam dalībniekam, kļūdas piedotas netiks, būs jācīnās!” sacensību noskaņojumā pirms Autoeksperts Zvaigžņu Kauss ir Reinis Nitišs.

Norādām, ka dalībnieku pieteikšanās turpinās līdz 26. jūlijam. Šobrīd sacensībām sporta kompleksā 333 pieteikušies jau 26 autosportisti no Latvijas, Lietuvas, Krievijas, Norvēģijas un Somijas, kas četrās klasēs – NEZ Supercar, NEZ Super 1600, NEZ Open un NEZ 2000 cīnīsies par čempiona titulu.

Autoeksperts Zvaigžņu Kauss dalībnieki:
1. Haralds Šlēgelmilhs
2. Reinis Nitišs
3. Andis Neikšāns
4. Ivars Vasaraudzis
5. Konstantīns Calko
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png