profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Intriga pieaug, noskaidroti seši OKartes Autosporta Akadēmijas superfinālisti

Go4speed 15.10.2011 - 13:51 Intriga pieaug, noskaidroti seši OKartes Autosporta Akadēmijas superfinālisti
Dalībnieki iepazīstas ar trasi. Foto: Valdis Zāgeuss/Go4speed

15. oktobrī Biķernieku sporta bāzē norisinās OKartes Autosporta Akadēmijas lielais fināls, kurā noskaidroti tie seši braucēji, kuri turpinās cīņu par unikālo balvu - pilnībā apmaksātu sezonu Latvijas rallija čempionātā ar „Ford Fiesta R2" automašīnu.

Pirmajā fināla kārtā katrs no 11 dalībniekiem savas prasmes pierādīja ar savu sporta mašīnu. Katrs sportists veica trīs braucienus, pēc kuriem žūrija izvērtēja visu sportistu sniegumu un pasludināja tos sešus superfinālistus, kuri nedaudz vēlāk ar organizatoru nodrošināto „Ford Fiesta R2" automašīnu cīnīsies par galveno balvu.


Mārcis Ķenavs šobrīd startē rallijsprinta disciplīnā. Foto: Rihards Baumanis/Go4speed

Pirmajā braucienā no pilnpiedziņas braucējiem ātrāko laiku uzrādīja Valts Zvaigzne, bet otrajā un trešajā braucienā nepārspēts palika Kārlis Nebars, bet no vienas ass piedziņas braucējiem pirmajā braucienā nepārspēts palika rallija braucējs Ralfs Sirmacis, otrajā ātrākais bija 15 gadus vecais Reinis Nitišs, bet trešajā braucienā abi sportisti uzrādīja vienādu laiku.

Lai arī sākotnēji tika teikts, ka finālā tiks pieci sportisti, žūrija pēc apspriedes nolēma, ka superfinālā par galveno balvu cīnīsies seši sportisti, jo piektās un sestās vietas īpašniekiem rezultāti bija ļoti vienādi - vienam no sportistiem bija labāks žūrijas vērtējums, bet citam - labāki rezultāti braukšanā. Līdz ar to pirmajā sešiniekā iekļuva Kārlis Nebars, Ralfs Sirmacis, Reinis Nitišs, Kristaps Feldmanis, Valts Zvaigzne un Mārcis Ķenavs!


Ralfs Sirmacis. Foto: Rihards Baumanis/Go4speed

Tāpat pie balvām tika arī finālistu labākie fani - Mārča Ķenava fani tika pie brauciena Ātruma Cilts kartinga hallē, bet Kārļa Nebara fani saņēma OAA atribūtiku.

Tagad visi superfinālisti veiks iepazīšanās braucienus ar „Ford Fiesta R2" automašīnu un superfināla trasi, bet pats fināls gaidāms ap 15:00.

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png