profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Pārceltais minirallija posms 'Marienburga' notiks 22. augustā Alūksnē

Go4speed 31.07.2015 - 16:02 Pārceltais minirallija posms 'Marienburga' notiks 22. augustā Alūksnē
Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

Sākotnēji minirallijs „Marienburga" bija plānots šī gada sākumā, tomēr tā norise paredzētajā laikā nebija iespējama sliktā ceļu stāvokļa dēļ. Tika pieņemts lēmums sacensības pārcelt uz vasaras sezonu un nu augusta priekšpēdējā nedēļas nogalē viesmīlīgā Alūksne gaidīs minirallija dalībniekus un līdzjutējus.

Minirallija kausa izcīņas sezona šobrīd nonākusi pusē. Šosezon aizvadīti trīs posmi, kas ļāvis iezīmēt šībrīža klases līderus, tomēr uzvarētāju maiņa katrā no posmiem liek domāt, ka izšķirošie notikumi ir vēl tikai priekšā. Visās no klasēm, izņemot "4WD+" ieskaites klasi ar vienu dalībnieku, aizvadītas interesantas cīņas.  

"1600" klasē ar 25 punktiem vadībā atrodas Mārtiņš Vītols, apsteidzot Ingusu Kalniņu-Kalenieku. No viņa par 55 punktiem atpaliek trešās pozīcijas īpašnieks Andris Putniņš. Vienas no spraigākajām cīņām tiek aizvadītas 

"2WD" klasē, kur katrā posmā piedalās ap 30 dalībnieku. Pēc ne visai veiksmīga pirmā posma un bez nevienas uzvaras šosezon, klases vadībā ar 229 punktiem atrodas Andris Vovers. 10 punktus no viņa atpaliek Miks Ķenavs, kuri bija līderi pēc otrā posma, taču pilota lauztās rokas dēļ, trešajā posmā pie stūres bija spiests sēsties ekipāžas stūrmanis Armands Ķenavs. Krietni atpaliekot no pirmo divu vietu īpašniekim, trešo vietu ieņem Gvido Rozenblūms, kurš ieguvis 148 punktus. 


Gints Lapsa, 2WD klase. Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

"4WD" klasē, pēc Nika Kandera izstāšanās trešajā posmā, līderpozīciju ieņem Jānis Krevics ar 155 punktiem. Trešais šajā klasē Itars Rezakovs, kurš šajā sezonā piedzīvojis vienu izstāšanos. 

Minirallijs „Marienburga" ir izveidots kompaktā vienas dienas formātā un gan iepazīšanās ar trasi, gan pats rallijs sešos ātrumposmos notiks sestdien, 22.augustā.

Vakarā pēc sacensībām izturīgākie sportisti un līdzjutēji varēs atpūsties Pilssalas estrādē notiekošajā Amigo Dzintara dziesmu vasaras tūres koncertā un ballē.

Interesentiem līdz par 17. augusta pēcpusdienai  ir iespējams pieteikt savu dalību, aizpildot elektronisko pieteikuma formu, kas atrodama šeit.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png