profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Minirallija noslēdzošajā posmā uzvar Zvaigzne/Ozoliņš

Go4speed 18.10.2014 - 22:28 Minirallija noslēdzošajā posmā uzvar Zvaigzne/Ozoliņš
Zvaigzne/Ozoliņš. Foto: Valdis Zāgeuss

Sestdien, 18. oktobrī, reizē ar rallija Latvija pirmo dienu, tika aizvadīts arī noslēdzošais minirallija posms Jūrmalā un Biķernieku trasē. Par absolūtajiem rallija uzvarētājiem kļuva Valts Zvaigzne/Mārtiņš Ozoliņš (4WD klase), otro vietu absolūtajā vērtējumā izcīnīja 4WD+ klases uzvarētājs Toms Lielkājis/Valters Sīpols, bet trešie ātrākie bija Raimonds Strokšs/Mareks Gruškevics (Open klase).

1600 klasē pārliecinoši, ar vairāk nekā 20 sekunžu lielu pārsvaru, par uzvarētājiem kļuva Andris Putniņš/Raimonds Gļauda, otrie finišēja Mārtiņš Stanke/Edijs Stanke, bet trešie Māris Radomišķis/Mārtiņš Zviedris, kurus no otrās vietas šķīra divas sekundes.


Bez piedzīvojumiem Biķernieku trasē neiztika. Foto: Go4speed

Spraigas cīņas norisinājās 2WD klasē. Ja pirmajā sekcijā ātrākie bija Grīva/Veilands, tad otrajā un trešajā sekcijā pārsvaru strauji samazināja igauņi Tolps/Guļajevs. Līdz ar to finišā rezultāti salīdzinoši blīvi. Uzvara Grīvam/Veilandam, kuri par 4,8 sekundēm apsteidza Raivi Garozu/Uldi Fjodorovu. Savukārt trešā un ceturtā vieta finišā vien nepilnas sekundes ietvaros. Trešie šoreiz Ērglis/Olle, bet ceturtie igauņi Tolps/Guļajevs.


2WD klases uzvarētājs Aleksandrs Grīva. Foto: V.Zāgeuss

4WD klasē, ar gandrīz pusotras minūtes pārsvaru pār otro vietu, pirmie finišēja Valts Zvaigzne/Mārtiņš Ozoliņš, otrie Upītis/Dzenis, bet trešie Niks Kanders/Didzis Kanders.

Arī 4WD+ klasē pirmās vietas īpašnieki rādīja pārliecinošu sniegumu. Lielkājis/Sīpols uvarēja visās trīs sekcijās un otro vietu apsteidza par nepilnu minūti, savukārt Velme/Dunda par 35 sekundēm apsteidza trešās vietas ieguvējus Titovu/Bajāru.


Jūrmalas ātrumposms. Foto: Go4speed

Visai raibs dalībnieku sastāvs šajā posmā bija Open klasē, kurā uzvaru izcīnīja Stokšs/Gruškevics. Lai gan pirmajā sekcijā ātrāki bija Meisters/Blūms, nākamajās divās ātrāki bija Strokšs/Gruškevics. Tāpat ātri bija Kulbergs/Misiņš, kuri finišā bija otrie, nepilnu pus minūti aiz Strokša/Gruškevica. Trešie šoreiz Meisters/Blūms.

Junioru klasē šoreiz tikai divi dalībnieki, no kuriem ātrākais bija Mārtiņš Sesks.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png