profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Minirallijā 'Marienburga' uzvar Zvaigzne, vairākas ekipāžas kūleņo

Go4speed 12.08.2014 - 13:49 Minirallijā 'Marienburga' uzvar Zvaigzne, vairākas ekipāžas kūleņo
Foto: Mārtiņš Vanags

Sestdien, 9.augustā, Alūksnes apkārtnē notika šīs sezonas trešais posms minirallija kausa izcīņā standarta automašīnām - "Marienburga 2014". Astoņos grants ātrumposmos ātrākā ekipāža sacensībās bija Valts Zvaigzne ar stūrmani Mārtiņu Ozoliņu. Zvaigznem, kurš kausa izcīņā patlaban ir pirmais 4WD ieskaitē, šī bija pirmā uzvara minirallija kopvērtējumā.

Otrajā vietā 4WD ieskaitē "Marienburgā" Artis Upītis/Gints Dzenis, trešie uz pjedestāla šajā klasē Edgars Avens un Aigars Bajārs.


Foto: Mārtiņš Vanags

Tomam Lielkājim/Valteram Sīpolam izcīnīta uzvara 4WD Open klasē, aiz viņiem finišēja Vigo Rubenis/Kristaps Eglīte, savukārt trešie Kalvis Blūms/Jurģis Meisters.

2WD klasē cīņa par uzvaru bija spraiga, Top-3 ekipāžām mainoties gandrīz pēc katra ātrumposma. Cīņā par uzvaru iesaistījās pirmās sekcijas uzvarētājs Raivo Ozoliņš, igaunis Karels Tolps, drifteris Ervīns Ērglis un Raivis Garoza. Rezultātā pirmo vietu izcīnīt izdevās Raivim Garozam/Uldim Fjodorovam, kuriem par nepilnām divām sekundēm izdevās apsteigt igauņus Karelu Tolpu/Prītu Guļajevu, trešajā vieta Miks Ķenavs/Armands Ķenavs.

Kūleni izšķirošajā ātrumposmā piedzīvoja divi 2WD klases sportisti - Ervīns Ērglis un Kristaps Plīķēns, kuri abi tobrīd cīnījas par goda pjedestālu.


Kristapa Plīķēna avārija. Foto: Mārtiņš Vanags

Cīņā par uzvaru 1600 ieskaitē ātrākie bija Armands Cīrulnieks ar Andri Šņukutu, atstājot aiz sevis  Mārtiņu Vītolu/Tomu Sproģi, kā arī Mārtiņu un Ediju Stankes.

"Junioru" vērtējumā pirmā vieta Kristapam Skrodim/Mārtiņam Meldrājam, bet "Open" ieskaitē - Mikum Neško/Mārtiņam Briedim.

Pēc nepilnām divām nedēļām minirallija kausa izcīņa turpināsies Kurzemes pusē, ar 23.augustā notiekošo miniralliju "Skrunda".
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png