profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Minirallijs 'Madona' norisināsies arī pa pilsētas ielām

Go4speed 02.06.2014 - 12:18 Minirallijs 'Madona' norisināsies arī pa pilsētas ielām
Foto: Go4speed

Pagājuši jau gandrīz četri mēneši kopš pirmā šīgada minirallija posma ''Madona 2014'' un minirallija dalībnieki atkal tiek gaidīti Madonā, kur 7.jūnijā vasaras un pilsētas svētku noskaņās norisināsies minirallija kausa izcīņas otrais posms. Sacensību formātu organizatori ir paredzējuši identisku ziemā notikušajam minirallijam ''Madona” – 3 ātrumposmi, no kuriem katrs jābrauc trīs reizes.

Kā zināms, minirallija sacensībās braucēji piedalās ar automašīnām, kas izmantojamas ikdienas ceļu satiksmē un bez iepriekšējas iepazīšanās ar trasi. Tādēļ vismaz pagaidām sīkāka informācija par ātrumposmiem sniegta netiks, tomēr dažas lietas minirallija ''Madona” organizatori ir gatavi atklāt jau tagad.


Foto: Go4speed

Viens no ātrumposmiem būs izvietots pilsētas teritorijā un gandrīz pusi no tā veidos asfalta segums. Pārējos ātrumposmus jau tradicionāli veidos labākie un interesantākie iepriekšējos gados Madonā notikušo „lielo” ralliju ātrumposmu fragmenti. Atšķirībā no klasiskā autorallija, minirallija ātrumposmu garums nepārsniegs 2 km un kopā ar pārbraucieniem no viena ātrumposma uz otru pa visu sacensību kopā būs jānobrauc vien 145 km.

Pirms starta visas ekipāžas tiks gaidītas uz dalībnieku sapulci kinoteātrī „Vidzeme”, kur varēs gan saņemt organizatoru atbildes uz interesējošiem jautājumiem par sacensības norisi, gan arī atskatīties uz šī gada pirmo miniralliju.


Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

Lai radītu svētku sajūtu arī minirallija dalībniekiem, gan sacensību starts, gan uzvarētāju apbalvošana norisināsies pašā pilsētas sirdī - Saieta laukumā. Sacensību dalībniekiem, kas Madonā ieradīsies jau iepriekšējā vakarā, protams, neaizmirstot par startu nākamajā dienā, būs iespēja izklaidēties nakts ballē piektdien, 6.jūnijā.

Savukārt 7.jūnijā pēc veiksmīga finiša un apbalvošanas ceremonijas minirallija braucēji un viņu līdzjutēji varēs nesteigties mājās, bet atpūsties lielajā svētku ballītē Madonas pilsētas estrādē.


Foto: Mārtiņš Vanags, Go4speed

Atgādināsim, ka pirmajā minirallija sacensībā „Madona 2014” kopvērtējumā un 4WD plus klasē uzvarēja Ronalds Baldiņš ar stūrmani Vilni Stafecki, 1600 klasē Māris Druva/Viktors Ellers, 2WD klasē igauņu ekipāža Karel Tolp/Priit Guļajev, 4WD ieskaitē Artis Upītis/Gints Dzenis, junioru klasē Mārtiņš Sesks/Andris Kārkliņš, 4WD Open Andris Brohauzs/Dzintars Šmins, bet komandu vērtējumā labākie bija Mārupe Rally Team.

Šobrīd savu dalību sacensībām pieteikušas 45 ekipāžas, un vislielākā konkurence paredzama 2WD klasē, kurā pārstāv 21 dalībnieks. Atkarībā no auto tehniskajiem parametriem, minirallijā “Madona 2014” iespējams startēt 5 ieskaites grupās standarta automašīnām, kā arī Open klasē – sporta automašīnām. Minirallijam “Madona 2014” vēl var pieteikties elektroniski līdz 3.jūnijam, plkst.18:00

Pieteikšanās minirallijam ''Madona'' un citi dokumenti meklējami ŠEIT.

Vairak informācijas par Madonas pilsētas svētkiem – www.madona.lv
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png