profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Nedēļas nogalē noskaidros 'LMT Autosporta Akadēmijas Skolu kartinga kausa' čempionus

Go4speed 07.09.2019 - 09:55 Nedēļas nogalē noskaidros 'LMT Autosporta Akadēmijas Skolu kartinga kausa' čempionus
Publicitātes foto

Šajā nedēļas nogalē, 6. un 7. septembrī, Jelgavā, sporta un atpūtas kompleksā “Rullītis” norisināsies “LMT Autosporta Akadēmijas (LMT AA) Skolu kartinga kausa” un “LMT Elektrokartingu čempionāta” sezonas fināls, kur noskaidros labākos braucējus starp 15 Latvijas mācību iestāžu un jauniešu jaunrades centru komandām.

Pēc priekšpēdējā čempionāta posma, kas augusta nogalē norisinājās sporta kompleksa “333” trasē, līderpozīcijā Tautas klasē junioriem ir Artūrs Daņiļevskis (Rīgas 41. vidusskola), kurš iepriekšējā posmā Smiltenē ierindojās trešajā vietā. Otro vietu ieņēma Kristaps Stumps (Rīgas Valsts 1. ģimnāzija), bet trešo vietu izcīnīja Alise Līga Grāmatiņa no Ropažu vidusskolas. “LMT Elektrokartingu čempionāta” līderpozīciju šoreiz ieņēma Arnis Dreimanis (Liepājas tehnikums), otrajā vietā atgriezās Ričards Irbe (Saldus BJC), bet trešajā vietā šajā klasē ierindojās Rīgas Valsts 1. ģimnāzijas audzēknis Haralds Stumps.

“Spriedze un konkurence pirms LMT AA čempionāta fināla ir spēcīga, un pat labākie no labākajiem nevar būt droši par vietu uz goda pjedestāla. Dalība LMT AA čempionātā prasa ne tikai inovatīvu pieeju, tehnoloģiju zināšanas un fizisko sagatavotību, bet arī pārliecību par saviem spēkiem. Visi dalībnieki ir ieguldījuši lielu darbu treniņu procesā un kartingu sagatavošanā, uzlabojuši savas prasmes treniņnometnēs, kā arī kopā ar mentoriem apguvuši paņēmienus psiholoģiskās noturības uzlabošanai. Visi mūsu audzēkņi ir spēcīgi un motivēti uzvarēt, tāpēc intriga par to, kurš izcīnīs čempiona titulu, saglabāsies līdz pat pēdējam sacensību momentam,” atzīst Mārtiņš Aleksandrovičs, LMT AA mentors un kartingu projektu vadītājs.

Šogad par “LMT AA Skolu kartingu kausu 2019” sacenšas Siguldas novada jaunrades centra “Motodarbnīca”, Priekuļu tehnikums, Smiltenes tehnikums, Saldus bērnu un jaunatnes centrs, Ventspils tehnikums, Kandavas lauksaimniecības tehnikums un tā Saulaines teritoriālā struktūrvienība, PIKC Liepājas Valsts tehnikums, Jelgavas Amatu vidusskola, PIKC Rīgas Tehniskā koledža, Aizkraukles profesionālā vidusskola, Malnavas koledža, Rīgas Valsts 1. ģimnāzija un Ropažu vidusskola. Desmit no šīm komandām startē arī “LMT Elektrokartingu čempionātā”.

LMT AA ģenerālsponsors jau devīto gadu ir Latvijas Mobilais Telefons, un to atbalsta arī Latvijas Automobiļu federācija. “LMT AA Skolu kartinga kausa” un “LMT Elektrokartingu čempionāta” mērķis ir iedvesmot tehnikumu un vidusskolu audzēkņus motivēti aizpildīt brīvo laiku, izglītot sevi tehniskajā jaunradē, pievērsties autosportam, kā arī papildināt ar nozari saistīto Latvijas izglītības iestāžu mācību programmu bāzi ar aktualitātēm elektropiedziņas jomā. Tas stiprinās mūsu nākotnes elektrotehnoloģiju speciālistu profesionālo līmeni un prestižu nozarē.

Plašāka informācija, kā arī “LMT AA Skolu kartingu kausa” un “LMT Elektrokartingu čempionāta” nolikumi pieejami LMT AA interneta vietnē, sociālo tīklu platformās Twitter un Facebook.

Papildu informācija:
Agnese Ruberte

Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png