profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'333 Kartinga skola' trīs labākajiem audzēkņiem piešķirs stipendiju

Go4speed 01.06.2016 - 10:04 '333 Kartinga skola' trīs labākajiem audzēkņiem piešķirs stipendiju
Publicitātes foto

Lai attīstu un palīdzētu veidot Latvijas jauno autosportistu paaudzi, „333 Kartinga skola" desmitajā norises gadā tai ir pievienojies jauns sadarbības partneris - „LMT Autosporta Akadēmija". Sadarbības ietvaros kopā ar sporta kompleksu „333" tiks nodrošināta stipendija trīs labākajiem „333 Kartinga skola" audzēkņiem, pilnībā nosedzot dalības maksu šī gada nodarbībās.

Katru gadu tiek uzlabota „333 Kartinga skola" metodika un darbība, un šogad audzēkņi tiks vērtēti pēc stingrākas metodikas un jaunizstrādātas punktu sistēmas. Tāpēc, lai motivētu audzēkņus visas sezonas garumā, stipendija tiks piešķirta šīs sezonas nodarbību noslēgumā tiem trīs audzēkņiem, kuri visas „333 Kartinga skola" norises laikā būs visstraujāk progresējuši, uzrādījuši ātrus rezultātus braucienos ar kartingiem, ievērojuši disciplīnu un aktīvi piedalījušies nodarbībās.   

„Lai autosportā sasniegtu panākumus, ir jātrenējas jau no mazotnes, un pirmie soļi ir jāliek ar disciplīnu, fizisko sagatavotību un kartinga vadīšanas apgūšanu, kas ir arī „333 Kartinga skolas" fundamentālie elementi. Esam gandarīti, ka „333 Kartinga skolas" desmitajā gadā mums ir pievienojies tāds autosportā pieredzes bagāts partneris kā „LMT Auto Akadēmija", kuri arī šogad ir pievērsušies ne tikai lielā autosporta, bet arī kartinga disciplīnas attīstīšanai. Ticu, ka šī sadarbība jaunajiem autosportistiem pavērs jaunas iespējas gan šogad, gan arī turpmākajā karjeras attīstībā," atklāj Haralds Šlēgelmilhs, autosportists un sporta kompleksa „333" vadītājs.   


Publicitātes foto

„„LMT Autosporta Akadēmija" vienmēr meklējusi jaunos talantus ar mērķi dot tiem iespēju sevi pierādīt. Bet, lai kļūtu par labu autosportistu, nepietiek vien ar to, ka māki ātri braukt. „333 Kartinga skolas" un „LMT Autosporta Akadēmijas" filosofija par jauno talantu attīstīšanu ir ļoti līdzīga, tādēļ esam pārliecināti, ka mūsu sadarbība būs ilga un visām iesaistītajām pusēm noderīga. Visiem topošajiem autosportistiem iesakām savas gaitas sākt ar kartingu, un '333 kartingu skola' ir ideāla vieta, kur to darīt!" iesaka Dainars Dambergs, "LMT Autosporta Akademijas" vadītājs.   

Šogad „333 Kartinga skola" ietvaros audzēkņi tiksies un saņems padomus no tādiem pieredzes bagātiem un profesionāliem autosportisti kā Beate Klipa, Zigmārs Lapa, Otto Birznieks, Haralds Šlēgelmilhs, Reinis Nitišs un Latvijas pieckārtējais kartingu čempions Haralds Garkaklis. Savukārt nodarbību noslēgumā sekmīgajiem absolventiem tik izsniegta Latvijas Automobīļu federācijas (LAF) sportista licence (kartingu). „333 Kartinga skola" nodarbības paredzētas katru otrdienu no 7. jūnija līdz 30. augustam sporta kompleksā „333". 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png