profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Aicina skolas pieteikties kartingu saņemšanai dalībai autosporta sacensībās

Go4speed 26.02.2016 - 11:45 Aicina skolas pieteikties kartingu saņemšanai dalībai autosporta sacensībās
Mārtiņš Sesks. Foto: facebook.com/AutosportaAkademija

Vismaz septiņas skolas šogad bez maksas varēs saņemt Itālijā ražotos “GoldKart” sporta kartingus treniņiem un startiem ProKart sacensībās TK-Senior klasē. "Skolu kartingu kauss" ir projekts, kurš notiek "LMT Autosporta Akadēmijai" sadarbojoties ar Automobiļu federācijas kartingu komisiju un Valsts Izglītības Satura centru. Projekta dalībnieki varēs aizvadīt seminārus un treniņus Latvijā zināmu autosportistu vadībā.

Visas skolas, kas ir ieinteresētas saņemt sporta kartingu, pieteikties dalībai projektā var līdz 2016. gada 15. martam, aizpildot reģistrācijas anketu mājas lapā. Jo īpaši šajā projektā aicinātas pieteikties profesionāli tehniskās vidusskolas vai tehnikumi, kuros tiek apmācīti automehāniķi vai radniecīgu profesiju pārstāvji. Tomēr projektā drīkst piedalīties arī jebkura cita vispārēji izglītojošā vidusskola vai interešu izglītības iestāde, ja tā spēj nodrošināt nepieciešamo materiāli-tehnisko bāzi projekta kvalitatīvai norisei. 


Šogad visos PRO Kart posmos plāno startēt arī Beate Klipa. Foto: facebook.com/AutosportaAkademija

Sezonas garumā ''Autosporta Akadēmijas kartingu kausā” par uzvarētāja trofeju cīnīsies nevis individuāli sportisti, bet tieši skola. Turklāt sezonas gaitā vērtēti tiks ne tikai uzrādītie sportiskie rezultāti, bet arī skolnieku prasmes tehnikas sagatavotībā un mārketingā. 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png