profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

'Kartinga skola 333' aicina piedalīties atlasē uz bezmaksas vietām šīs vasaras nometnē

Go4speed 21.05.2014 - 14:18 'Kartinga skola 333' aicina piedalīties atlasē uz bezmaksas vietām šīs vasaras nometnē
Publicitātes foto

Jau astoto sezonu pēc kārtas ''Sporta kompleksā 333'' bērniem tiek piedāvāta trīs mēnešus ilga vasaras Kartinga skolas nometne. Kartinga skolas ietvaros jebkurš audzēknis iegūs pirmā līmeņa pamatzināšanas kartinga sporta veidā teorētisko un praktisko nodarbību laikā. 20% kurss ir teorētiskās nodarbības, bet pārējie 80% ir praktiskā braukšana.

Kā portālam pastāstīja šī projekta vadītāja Nellija Šlēgelmilha, tad kartinga skolā tiek apgūtas pamatbraukšanas prasmes, zināšanas par kartinga uzbūvi, apgūti noteikumi, lai piedalītos oficiālās sacensībās, iegūtas zināšanas par ātrāko un pareizāko braukšanas trajektoriju. Nodarbību laikā audzēkņi ne tikai nodarbojas ar kartinga sporta veidu, bet 1/5 daļa no nodarbības tiek veltīta citiem sporta veidiem - fiziskajām aktivitātēm, tādām kā peldēšana, volejbola spēle, vieglatlētika u.c. Kartinga skolas instruktori ir savā jomā augsti kvalificēti un profesionāli, kā arī ar titulētiem sasniegumiem autosportā.


Publicitātes foto

Arī šajā gadā Ropažu novada deklarētos audzēkņus Ropažu novada pašvaldība sadarbībā ar Biedrību „333 Sports Management” atbalsta finansiāli - trīs dalībniekus finansējot 100%, bet pieciem dalībniekiem piešķirot līdzfinansējumu Kartinga skolā.

Savukārt Latvijas Automobiļu Federācija piešķirs 100% stipendiju sešiem pēc atlases rezultātiem spēcīgākajiem dalībniekiem. Stipendijas tiks piešķirtas LAF Junioru akadēmijas projekta ietvaros. Tāpēc jebkuram ir iespēja saņemt šo stipendiju. Atlase notiks 3. jūnija pirmajās kartinga skolas nodarbības gaitā.

Šogad ir iegādātas jaunas telpas skolas nodarbībām. Nellija atklāj, ka šī gada 25.maijā laikā no 12:00-15:00 notiks "Kartinga skolas 333" atvērto durvju diena. Jebkurš interesants varēs pamēģināt bezmaksas braucienu ar kartingu, kā arī iegūst jebkādu informāciju par nometni. Šim pasākumam nevajadzēs iepriekš pieteikties.


Publicitātes foto

2014.gada sezonā Kartinga skolas pasniedzēji ir Haralds Šlēgelmilhs, Karlīne Štāla un Otto Birznieks - pieredzējuši, ar dažāda līmeņa sasniegumiem autosportā, kuru mērķis ir nodot savas zināšanas jaunajai paaudzei. Arī šie sportisti savu karjeru uzsāka tieši kartinga sporta veidā, jo vairums gadījumos tas ir jebkuras autosporta disciplīnas pamats.

''Arī es esmu mamma un arī man pēc pāris gadiem būs svarīgi, lai bērniem pirms tiesību saņemšanas ir kaut minimālākās iemaņas, sapratne par tehniku, tehniskas gabarītu izjūtas un cita pārliecība saistībā ar braucošu tehniku, tāpēc uzskatu, ka Kartinga skola ir ne tikai sākums autosportam vai vienkārši lieliska iespēja bērnam nodarboties ar tehnisko sporta veidu par samērīgiem līdzekļiem, bet arī lielisks pamats, kā topošajam autovadītājam. Esam ļoti gandarīti par profesionālo komandas sastāvu, kuri ar lielāko prieku savas zināšanas nodos jaunajai paaudzei. Uzskatu, ka "Kartinga skola 333" astoņu gadu laikā ir izveidojusies un augusi, un šodien ir ideāla iespēja jebkuram, kuru interesē kartinga skolas ieguvumi,'' saka "333" vadītāja Nellija Šlēgelmilha.


Publicitātes foto

Sezonas laikā audzēkņiem tiek rīkotas trīs sacensības pēc galveno pamattēmu apgūšanas. Sacensības bērniem ir pats aizraujošākais un gaidītākais notikums katra mēneša beigās. Vecāki vienmēr ir patīkami pārsteigti par to, kā bērna zināšanas un prasmes var pieaugt tikai trīs mēnešu apmācības periodā. Sezona noslēdzās ar fināla sacensībām un apbalvošanu, pasniedzot ne tikai kausu, bet arī dāsnas balvas no sponsoriem un atbalstītājiem.

Kartinga skolas maksa par 3 mēnešu nometni ir EUR 650, kas ietver 14 nodarbības. Nodarbības notiek katru otrdienu no pl. 10:00-17:00.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png