profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kartinga skolas 333 sezona noslēgusies ar patīkamu pārsteigumu

Go4speed 11.09.2013 - 11:24 Kartinga skolas 333 sezona noslēgusies ar patīkamu pārsteigumu
Publicitātes foto

Šogad "333" trasē tika aizvadīta kārtējā Kartinga skolas sezona. ''Visai komandai ir patiess prieks, ka mūsu audzēkņi vēl arvien ir tik kuplā skaitā! Ļoti dažāda vecuma bērni un jaunieši - enerģiski un mērķtiecīgi. Īpaši gribētu atzīmēt, ka mūsu skolas nodarbības čakli apmeklēja arī meitenes, turklāt, uzrādot ļoti labus rezultātus jau pirmajā sezonā,'' saka sacensību pārstāve Gunita Neikšāne.

Visas vasaras garumā, neatkarīgi no laika apstākļiem, katru otrdienu visi sportisti pulcējās sporta kompleksā „333", lai apzinīgi pildītu uzdevumus, kas nodrošināja veiksmīgu mērķa sasniegšanu. Katra diena tika uzsākta ar spirgtām fiziskām aktivitātēm, turpinot plašu teorētisko apmācību nepagurstošo treneru vadībā, un, protams, tika apgūtas praktisko kartinga vadīšanas prasmes.

Kartinga skolas trenere, Latvijā un ārvalstīs atpazīstamā auto sportiste, Karlīne Štāla par šo mācību sezonu saka: ''Sezona aizvadīta visnotaļ sekmīgi, par ko liecina augstie sacensību rezultāti. Tomēr jāatzīst, ka darbs nebija no vieglajiem, jo īpaši tāpēc, ka skolu apmeklēja daudz jauni audzēkņi, kā arī bija jāprot sabalansēt sniedzamo informāciju, ņemot vērā faktu, ka dalībnieki bija ļoti dažāda vecuma.''


Publicitātes foto

Līdzīgi domā arī auto sportists Otto Birznieks un otrs skolas treneris, kuram šī bija pirmā sezona trenera statusā: ''Mācību procesā dažbrīd šķita, ka jauniešiem ir grūti koncentrēt uzmanību, tomēr, vērojot braucienu tehniku un apskatot rezultātus kopumā, var secināt, ka audzēkņu izaugsme, kopš sezonas sākuma, ir bijusi strauja! Tas vien apliecina, ka izvēlētā mācību metodika ir veiksmīga un esam „uz pareizā ceļa"."

3. septembrī notika Kartinga skolas pēdējās sacensības - vecākiem un atbalstītājiem klāt esot, audzēkņi demonstrēja vasaras laikā iegūtās zināšanas un prasmes! Pārsteigumu sagādāja ne viens vien audzēknis, uzrādot krietni labāku braukšanas laiku, nekā ikdienas skolas nodarbībās. Otto Birznieks gandarīti komentē, ka progress redzams ikvienam braucējam, turklāt jāpiebilst, ka skolas līderis brauc pat ātrāk, nekā labākais Lemans sacensību braucējs, kas ir patīkams pārsteigums.

Par jau astoto sezonu pēc kārtas apmierināta ir arī kartinga skolas vadītāja Nellija Šlēgelmilha: ''Patiess prieks par kuplo dalībnieku skaitu! Uzskatu, ka šī sezona, salīdzinot ar pārējām, ir „atnesusi" visvairāk talantus. Saņemot Latvijas automobiļu federācijas finansiālo atbalstu, bija ļoti grūti piešķirt to, jo kritērijiem atbilda vairāki dalībnieki. Bija grūti pieņemt galīgo lēmumu, kurš stipendiju ir pelnījis, jo pēc rezultātiem visi bija vienlīdz ātri, centīgi un braukt griboši. Paldies arī Ropažu novada pašvaldībai, kura atbalstīja sava novada sešus braukt gribētājus! Gandarījums par bērnu atzinīgajiem vārdiem, ka šī ir bijusi viņu labākā vasara.''


Publicitātes foto

Kartinga skolas vadītāji saviem audzēkņiem novēl neizsīkstošu zinātkāri, neatlaidību un rūpību personīgo mērķu sasniegšanā. Tāpat liels paldies tiek teikts vecākiem par sirsnīgo atbalstu un labajiem vārdiem. Tāpat milzīgs paldies skolas treneriem - Karlīnei un Otto, sporta kompleksa ''333" komandai un īpaši Nellijai Šlēgelmilhai - par teicamo organizatora prasmi un rūpēm.

''Atskatoties uz paveikto, esam gandarīti un, analizējot šīs sezonas skolas darbību perspektīvā, piemērosim dažādus uzlabojumus un ieviesīsim jaunumus, lai Kartinga skolas apmeklējums audzēkņiem sagādātu vēl lielāku prieku un arvien labākus rezultātus! Uz tikšanos 2014. gada sezonas Kartinga skolā,'' teikts organizatoru paziņojumā.

Sacensību rezultāti:
Klase 6-9 gadi
1. Kitija Jeršova
2. Nikola Vende
3. Roberts Kovaļenko

Klase 10-12 gadi:
1. Miks Eduards Valters
2. Elīza Būvele
3. Niklass Neikšāns

Klase 13-18 gadi
1. Gints Zvirbulis
2. Mārcis Gūtmanis
3. Toms Bergs - Berģis
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png