profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Šūmahera menedžere cer, ka kādu dienu Mihaels būs atpakaļ kopā ar mums

Go4speed 19.02.2016 - 09:01 Šūmahera menedžere cer, ka kādu dienu Mihaels būs atpakaļ kopā ar mums
Sabīne Kema. Foto: EPA

Kā atzīst vācu pilota Mihaela Šūmahera menedžere Sabīne Kema, tad viņa tic, ka ar atbalstu un pacietību septiņkārtējais F1 pasaules čempions vienu dienu varētu atveseļoties un būt kopā ar mums.

Jau ziņojām, ka ir pagājuši vairāk nekā divi gadi kopš dienas, kad Šūmahers slēpojot guva smagu galvas traumu, kur sportists šobrīd turpina ārstēties un cīnīties par savu dzīvību. Nesen bijušais "Ferrari" vadītājs Luka di Montedzemolo atzina, ka pēdējās ziņas par Šūmahera veselības stāvokli nav iepriecinošas.

''Man ir ziņas, kuras diemžēl nav iepriecinošas,” atzina Luka di Montedzemolo, kurš plašākus komentārus gan nesniedza. ''Dzīve dažreiz ir dīvaina. Viņš bija fantastisks braucējs, kurš ar ''Ferrari'' piedzīvoja tikai vienu bīstamu avāriju.''

Tikmēr Šūmahera menedžere Sabīne Kema tic, ka vienu dienu Šūmahers izveseļosies. ''Mihaels šobrīd nav šeit. Protams, mums pietrūkst viņa. Mēs zinām, kas notika, un to mēs nevaram izmainīt. Mums tas ir jāpieņem un jācer, ka ar tādu pašu pacietību un atbalstu, kāds tas ir tagad, viņš kādu dienu būs atpakaļ kopā ar mums. Sacīkstes bija viņa dzīve,” tā Kema.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png