profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Oficiāli: Raikonens pagarina līgumu ar 'Ferrari'

Kārlis Ozoliņš 20.08.2015 - 09:11 Oficiāli: Raikonens pagarina līgumu ar 'Ferrari'
Sebastjans Fetels un Kimi Raikonens. Foto: autosport.com

“Ferrari” komanda pielikusi punktu dažādajām baumām un spekulācijām par to, kurš no braucējiem turpmāk pilotēs vienu no sarkanajām formulām, pagarinot līgumu ar pieredzējušo Kimi Raikonenu.

''Ko lai es saku? Tas, ka varu turpināt braukt “Ferrari” komandā, man nozīmē to, ka sapnis turpinās. “Scuderia” ir mana ģimene un, kā es vienmēr saku, šajā komandā es vēlos arī noslēgt savu karjeru. Esmu vairāk kā gatavs un vēlējos pateikt paldies visiem cilvēkiem, kas deva man šo iespēju,” par līguma pagarināšanu apmierināts izteicās Kimi Raikonens.

Pirms Raikonens pagarināja līgumu ar “Ferrari”, klejoja baumas, ka uz šo komandu varētu doties tādi braucēji kā Valterī Botas, Niko Hulkenbergs vai “Red Bull” braucējs Daniels Rikiardo, taču arī nākošgad Sebastiana Fetela komandas biedrs būs 2007. gada pasaules čempions Kimi Raikonens. Šiem braucējiem savā starpā ir labas attiecības, taču sacensībās ievērojami labāk veicies Fetelam, kuram kopvērtējumā ir aptuveni divreiz vairāk punktu kā komandas biedram – Fetelam - 160, taču Kimi tikai 76 punkti.

''Šī ir bijusi mūsu vadlīnija, kā arī vērā tika ņemtas labās attiecības starp Kimi un Sebastianu,” izvēli komentēja “Ferrari” komandas direktors Mauricio Arivabene (Maurizio Arrivabene). “Tas parāda mūsu pārliecību par viņu un es sagaidu, ka šī pārliecība attaisnosies ar labiem panākumiem,” turpināja Mauricio.

Šī ir pirmā ievērojamā ziņa sakarā ar braucēju pozīciju nākošajā gadā un ļoti ticams, ka drīz vien sagaidāma jaunu līgumu paziņošana. Viens no visticamākajiem scenārijiem ir Valterī Botas palikšana “Williams” komandā nākošā gada sezonā.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png