profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kanādas F1 kvalifikācijā uzvaru iegūst Hamiltons, Rosbergs vīlies

Go4speed 07.06.2015 - 08:36 Kanādas F1 kvalifikācijā uzvaru iegūst Hamiltons, Rosbergs vīlies
Foto: autosport.com

Vakardien aizvadītajā F1 kvalifikācijā veiksmīgu uzvaru ieguva Luiss Hamiltons, tikai par trīs sekundes desmitdaļām apsteidzot savu "Mercedes" komandas biedru Niko Rosbergu. "Mercedes" komandas braucēji bija vienīgie, kuriem izdevās uzrādīt laiku zem minūtes un 15 sekundēm. 

Sebastianam Fetelam kvalifikācijas beigās izdevās uzrādīt tikai 15. labāko laiku, kam par iemeslu bija problēmas ar dzinēja "MGU-H" enerģijas padeves sistēmu. Fetela komandas biedram Kimi Raikonenam izdevās godam aizstāvēt "Ferrari" komandu, iegūstot 3. labāko laiku, aiz sevis atstājot somu braucēju Valterī Botas, kuram tikai pēdējā līdojošajā aplī izdevās uzrādīt labāko laiku. Neveiksmīga diena bija arī Džensonam Batonam, kurš tehnisku iemeslu dēļ nebija spējīgs piedalīties kvalifikācijas braucienos un šodien startēs no pēdējās pozīcijas.

"Lotus/Mercedes" braucēji Romāns Grožēns un un Pastors Maldonado ierindojās attiecīgi piektajā un sestajā vietā, aiz sevis atstājot "Force India/Mercedes" braucēju Niko Hulkenbergu, kuram šī ir labākā pozīcija kvalifikācijas braucienos šajā sezonā. Arī "Red Bull/Renault" komandas braucējiem šodien uz starta būs jāstājas blakus pozīcijās - Daņils Kvats ierindojās astotajā vietā, uzrādot tikai par četrām sekundes simtdaļām ātrāku laiku nekā Daniels Rikiardo.

"Viss notika lieliski, jutos komfortabli un cīnījos ar Hamiltonu, taču trešajā kvalifikācijas daļā viss aizgāja pavisam greizi - man bija daudz mazāka riepu saķere, kā biju domājis. Komanda zinot, kāpēc tā noticis, taču ļausim viņiem to izanalizēt. Tas ir patiešām apbēdinoši, jo es pilnībā zaudēju saķeri," pagājušā posma uzvarētājs Niko Rosbergs par šo kvalifikācijas sesiju izteicies, ka tā bijusi "dranķīga".

Kanādas GP sacīkstes Monreālas trasē norisināsies plkst. 21:00 pēc Latvijas laika.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png