profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kāpēc FIA prezidents nepaspieda roku F1 zvaigznei Alonso? (VIDEO)

Go4speed 13.10.2014 - 16:54 Kāpēc FIA prezidents nepaspieda roku F1 zvaigznei Alonso? (VIDEO)
Žans Tods sarunā ar Fernando Alonso. Foto: autosport.com

Ar Mercedes komandas dubultuzvaru svētdien noslēdzās Krievijas F1 posms. Pēc sacīkstēm sociālajos tīklos parādījās video, pēc kura noskatīšanās ļoti daudzi bija izbrīnīti un nelielā nesaprašanā.

Pirms Krievijas F1 posma starta visi F1 piloti nostājās rindā, lai godinātu Krievijas himnu un lai atbalstītu „Marussia" pilotu Žilu Bjanki, kurš joprojām turpina ārstēties pēc iepriekšējā posmā gūtās smagās avārijas. Daudzi pamanīja, ka brīdī, kad FIA prezidents Žans Tods spieda roku visiem braucējiem, viņš nepaspieda roku Ferrari pilotam Fernando Alonso, kas arī izraisīja lielu vētru sociālos tīklos.

Vēlāk FIA nāca klajā ar paziņojumu, kur teikts, ka Tods ir stipri apbēdināts par ziņām, it kā viņš esot ignorējis spāņu zvaigzni brīdī, kad spiedis roku visiem pārējiem pilotiem.

''Kad sportists cīnās par savu dzīvību, ļoti žēl, ka rodas šādi pārpratumi,'' iesāk Žans Tods. ''Pirms sacensību starta izgāju cauri startam, kur personīgi apsveicinājos ar dažiem pilotiem. Neilgi pirms brīža, kad sveicinājos ar visiem braucējiem, es personīgi tikos un apķēru Alonso. Līdz ar to nebija nekāda iemesla mums atkal vienam otram spiest roku. Nekad līdz šim vēl neesmu bijis tik tuvās attiecībās ar Alonso, kā šajās dienās, kad esam kopā ar Bjanki, kurš šobrīd ir slimnīcā,'' radušos pārpratumu skaidro Tods.

Video redzams ŠEIT
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png