profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Oficiāli: Bjanki pēc galvas traumas atrodas kritiskā, bet stabilā stāvoklī

Go4speed 08.10.2014 - 18:50 Oficiāli: Bjanki pēc galvas traumas atrodas kritiskā, bet stabilā stāvoklī
Bjanki bija ne vien "Marussia" pilots, bet arī "Ferrari" testa pilots. Foto: Sutton images

Svētdien notikušajā Japānas F1 lielās balvas izcīņā smagu avāriju, ietriecoties trases malā esošajā traktorā, piedzīvoja „Marussia" pilots Žils Bjanki. Jaunākajā komandas paziņojumā teikts, ka jaunais francūzis atrodas „kritiskā, bet stabilā stāvoklī".

Bjanki ģimene konsultējoties ar ārstējošo mediķu komandu caur „Marussia" komandu izplatījusi šādu paziņojumu: „Šis ir ļoti grūts laiks mūsu ģimenei, tomēr atbalsta vārdi, kas Žilam tiek veltīti no visas pasaules, dod mums mierinājuma avotu. Mēs šos ziņojumus spējam sirsnīgi novērtēt."

Turpinājumā sniegta arī informācija par Bjanki veselības stāvokli: „Žils vēl arvien atrodas Jokaiči slimnīcas intensīvās terapijas nodaļā. Viņš guvis difūzu aksonu traumu un atrodas kritiskā, bet stabilā stāvoklī. Slimnīcas veselības aprūpes speciālisti viņu ļoti labi aprūpē un mēs vēlamies īpaši pateikties par visu, ko ārsti Žila labā kopš avārijas ir darījuši."

Iepriekš minētā trauma nozīmē, ka tikusi pamatīgi skarta nervu sistēmu, un šīs galvas traumas apmērus un sekas vēl nav iespējams noteikt. Slimnīcā ieradušies arī divi smadzeņu traumu speciālisti, no kuriem viens ir Žerards Sailants, kurš bija no viens ārstiem, kurš aprūpēja Mihaela Šūmaheru pēc tā smagā slēpošanas negadījuma.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png