profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Sestdien Popē startēs Vasaras folkreisa sezona

Mārtiņš Jankovskis 18.05.2012 - 07:11 Sestdien Popē startēs Vasaras folkreisa sezona
Foto: Gints Bērziņš, Go4speed

Šo Sestdien Popes autotrasē startēs LAF Folkreisa Vasaras kausa izcīņas pirmais no sešiem posmiem. Atgādināsim, ka par LAF Folkreisa Ziemas kausa uzvarētāju šoziem tika kronēts Mārtiņš Starks, kurš aiz sevis atstāja Rihardu Daini un Artūru Vecgaili.

Taču tagad pievēršamies vasaras kausam. Kā portālam atzina Viesturs Saukāns, tad šobrīd (ceturtdienas vakarā) esot saņemti 28 pieteikumi, taču pastāv iespēja, ka dalībnieku rindas pēdējās dienās vēl varētu papildināties. Saukāns minēja divus iespējamos iemeslus, kāpēc uz starta nav redzami vairāk dalībnieku - trases izvietojums (tā atrodas gandrīz pie Ventspils), kā arī tas, ka trase esot pasmaga.


Foto: Gints Bērziņš, Go4speed

Runājot par dalībniekiem, LAF preses sekretārs izcēla ASAKA Racing klubu, kas uz starta stāsies ar septiņām mašīnām. Tāpat uz starta izies arī visi trīs galvenie favorīti - Mārtiņš Starks, Renārs Ēķis un Raivis Riekstiņš. Visi šie sportisti pirms vasaras sezonas ir nopietni gatavojuši savus spēkratus, tāpēc būs interesanti pavērot, kuram Popes trasē veiksies vislabāk. Taču, protams, arī bez šiem sportistiem ir vairāki braucēji, kuri var iesaistīties par pirmo trijnieku.

Paralēli folkreisam šajā trasē tiks aizvadīts autokrosa klases kauss, taču šeit ar dalībniekiem ir vēl čābīgāk - pagaidām dalību apstiprinājuši tikai četri sportisti.

Ar ziemas kausa kopvērtējumu var iepazīties šeit, bet ar Popes posma dalībnieku sarakstu var iepazīties šeit un šeit.

Ziemas kausa kopvērtējums:
1. Mārtiņš Starks VW Golf III 50
2. Rihards Dainis Mazda MX3  
41
3. Artūrs Vecgailis 
VW Golf II 40
4. Renārs Ēķis Opel Astra 35
5. Agris Bahmanis Mazda MX3 25


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png