profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ivo Gabrāns: Uz brīdi ienāca prātā doma visas savas folkreisa mašīnas nodot metāllūžņos

Go4speed 29.01.2019 - 22:56 Ivo Gabrāns: Uz brīdi ienāca prātā doma visas savas folkreisa mašīnas nodot metāllūžņos
Foto: Gatis Krastiņš, EVE Autosports

Pirmajā Folkreisa Ziemas kausa posmā Vecpils autotrasē trešo vietu guva Ivo Gabrāns, ziņo autocross.lv. Viņš dienas gaitā bija vienīgais, kuram izdevās uzvarēt visos četros kvalifikācijas braucienos, bet finālā viņu apspēlēja Artis Biezais un Mārtiņš Spīķis. Ivo atzīmē lielisko trasi un kvalitatīvo uzvaras dalītāju kompāniju.

''Izspruka atkal uzvara no rokām, taču kopumā esmu apmierināts. Pirmais aplis pēc starta bija ļoti baudāms, jo iepriekš bija braukušas krosa mašīnas, ar radzēm sagatavojot segumu. Taču vēlāk sāka pārāk stipri slīdēt, tāpēc kaut kā nenoturēju Mārtiņa uzbrukumus. Nu un, kamēr mēs ar Mārtiņu savā starpā skaisti cīnījāmies, Artis izmantoja situāciju. Arta uzrašanās bija zināms pārsteigums, jo vienā no līkumiem spogulī redzēju, kā Māris Zālītis sagrieza Arta mašīnu. Nodomāju, ka ar viņiem abiem varu vairs nerēķināties. Taču vēl apli vēlāk jau redzēju, ka Artis ir turpat aizmugurē. Sapratu, ka turpinājums būs interesants!”

Vecpils autotrase vienmēr uzskatīta par sarežģītu braucējiem – gan ziemā, gan vasarā. Jautāts, cik šādā ledus trasē pozīcijas ir reāli aizsargājamas, vai drīzāk vienkārši jātiek līdz finišam, Ivo saka: “Trase bija ļoti perfekta, daudz izsaka katra braucēja meistarība. Daudz vietu, kur var vinnēt cīņā ar konkurentiem, bet katra kļūda var būt izšķirošs zaudējums. Trase, lai arī varēja būt vairāk sniega, man ļoti patika! Taču arī konkurence šajā posmā ievērojama. Lai arī dalībnieku nebija daudz, puse no tiem pretendēja uz uzvaru. Izlīduši trasē bija visi lielie ziemas vīri, piemēram, atriezies Ermīns Vācietis, brāļi Biezie, kuri labi pārzina ziemas braukšanu. Bijām labs sastāvs! Jaunajiem braucējiem vēl jāpaciešas un jātrenējas, lai tiktu šim bariņam līdzi, taču viņiem līdz ar to ir mērķis.”

Gabrāns atzīmē, ka vēl ceturtdien pirms sacīkstes nebija drošs par savu dalību tehnisku problēmu dēļ, taču nu jau ir skaidrs, ka uzdevums ir veikt pilnu ziemas sezonu: ''Es vēl ceturtdien biju tik nikns, ka uz brīdi ienāca prātā doma visas savas Folkreisa mašīnas nodot metāllūžņos! Taču šodienas rezultāts liek domāt par pilnu sezonu, jābrauc!”


Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png