profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Noskaidrots dalībnieku sastāvs ziemas finālam Vecpilī

Go4speed 22.02.2018 - 10:52 Noskaidrots dalībnieku sastāvs ziemas finālam Vecpilī
Foto: Autocross.lv

Kā ziņo autocross.lv, tad sestdienas LAF Folkreisa Ziemas kausa noslēdzošajam posmam un LAF Krosa komisijas autokrosa kausa piektajam posmam sastāvs zināms, un cīņa par vadošajām pozīcijām notiks starp visiem kopvērtējumu līderiem.

Folkreisā kaujas gatavībā ir viss kopvērtējuma pirmais četrinieks. Iepriekš minētajiem medaļu dalītājiem Mārim Zālītim, Artim Biezajam un Andim Dreimanim tomēr pievienojies arī ceturtajā vietā esošais Viesturs Plētiens, kurš startēs ar Kalvja Buģa populāro SEAT Ibiza automašīnu.

Sastāvu spēcīgāku padara arī iepriekšējo posmu Pilskalnos izlaidušie Ivo Gabrāns, Mārtiņš Starks un Raivis Biezais, savukārt ziemā sen nebijušu vizīti pieteicis Aigars Darmakovičs. Vecpilī tradicionāli uz starta mājinieks, fināla pretendents Reinis Lankups.

LAF Krosa komisijas kausā startam gatavi lielākā daļa kopvērtējuma līderu. No top-11 startam nav pieteikti tikai divi braucēji. Tas nozīmē, ka pēdējā sacīkstē pirms došanās seriāla pārtraukumā pozīcijas tiks sīvi dalītas. Kopumā cīņai gatavi desmit dalībnieki. Viena kvalifikācijas grupa, kas nozīmē neprognozējamas cīņas jau kvalifikācijās. Fakts, ka pirmās divas kvalifikācijas tiks veiktas bez radzēm, bet vēlāk – ar radzēm, tāpēc spēku samēri pirms fināla būs neprognozējami.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png