profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Ralfs Sirmacis pie Volvo stūres debitēs folkreisā

Go4speed 05.05.2017 - 11:50 Ralfs Sirmacis pie Volvo stūres debitēs folkreisā
Foto: facebook.com/MusaRaceland

Pieteikšanās 14. maija Mūsas folkreisa un autokrosa sacīkstēm ir tikko sākusies, bet dalībnieku sarakstā jau redzami pirmie pārsteigumi. Cīņai ar vienu no Mūsa Raceland Volvo automašīnām gatavojas Eiropas rallija čempionāta bronzas medaļnieks Ralfs Sirmacis.

Sirmacis ir pirmais dalībnieks, kurš startēs ar Mūsas trases Volvo automašīnu. Mūsa Raceland pārstāvji sola, ka ar trases Volvo automašīnām startēs vēl citas Latvijas autosporta zvaignes, kuras piedalīsies folkreisa sacīkstēs. Atgādinām, ka ziemas sacīkstē Mūsas trasē Volvo mašīnās sēdās autosportā gana zināmi braucēji – Māris Neikšāns, Jānis Berķis, Raimonds Strokšs un Kaspars Bumbiers.

Ralfam Sirmacim, gluži kā visiem iepriekš minētajiem, krosa disciplīna nav sveša. Sirmača autosportista karjera sākās kroskartu cīņās. Viņš ir pirmais Latvijas kroskartu čempions, titulu sasniedzot 2009. gadā. Savas karjeras pirmsākumos sasniegts arī NEZ Kroskartu čempiona tituls CK 125 klasē. Vēlāk Ralfs devās standartauto un rallija virzienā, kļūstot par Latvijas rallija un rallijsprinta čempionu, vēlāk nonākot arī starptautiskajā rallijā. Pirms pērnā gada Eiropas čempionāta bronzas 2015. gadā tika sasniegts arī Eiropas Junioru vicečempiona tituls.

Folkreisā pieteikušies arī citi debitanti - jūrmalnieks Jānis Krivišs un ropažnieks Raimonds Tomsons, kurš startēs ar gana spēcīgo Kalvja Buģa VW Golf II. Kalvis pats, tikmēr, noslēdz jaunas SEAT Ibiza mašīnas sagatavošanas darbus.

Arī autokrosa klasē ir pirmais pieteikums – cīņai gatavojas Jānis Lideris. Jānis Lideris bija pieteicies arī Latvijas autokrosa čempionāta pirmajam posmam Smiltenē, taču pēdējā brīdī Lideris nolēma nestartēt, jo uz jaudas stenda no motora parādījušās aizdomīgas skaņas, kas sportistam drošības pēc lika atcelt startu.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png