profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

M.Neikšānam, Berķim un Strokšam konkurenci sastādīs vadošie folkreisa braucēji

Go4speed 24.02.2017 - 14:09 M.Neikšānam, Berķim un Strokšam konkurenci sastādīs vadošie folkreisa braucēji
Foto: Autocross.lv

Sestdienas sacīkstei Mūsas trasē pieteikušies 47 dalībnieki – 36 folkreisā, 11 krosā, ziņo autocross.lv. Tā kā laika prognozes līdz šim bijušas precīzas, trasē jau kopš piektdienas rīta valda sasalums, bet trases segumu plānots papildināt ar ledus kārtu.

Mūsas atgriešanās sacīkste dalībnieku sastāva ziņā solās būs lieliska. Sezonai ieskrienoties, palielinās folkreisa dalībnieku skaits, ko papildina ne tikai speciāli pieaicinātās zvaigznes, bet arī folkreisa debitanti.

Līderi visi ierindā, pašlaik par kopvērtējuma galvenajiem favorītiem veidojas Ivo Gabrāns, Artis Biezais un Emīls Baltaiskalns. Jāņem vērā, ka laika apstākļi ir ne sevišķi izdevīgi visa sacīkšu kalendāra realizēšanai, tāpēc Mūsa var izrādīties izšķirošais posms.

Folkreisā netipisku intrigu sola Mūsa Raceland pieteiktie “debitanti” Māris Neikšāns, Jānis Berķis, Kaspars Bumbiers un Raimonds Strokšs. Visi brauks ar Mūsas trases Volvo automašīnām, turklāt kopējā ieskaitē ar visiem pārējiem dalībniekiem. Cik viņiem ar RWD mašīnām izdosies ielauzties līderu cīņās, rādīs sestdiena. Taču savstarpējais cīniņš būs aizraujošs. Turklāt viņu dalība atmodinājusi pāris regulāros Klasikas braucējus – Volvo armijai pretī stāsies BMW dzenātāji Ivars Kerns un Oļegs Malorodovs. Tas nozīmē, ka ar šādu dalībnieku sastāvu Klasikai paredzēts arī atsevišķs finālbrauciens, kas tad arī izšķirs gan Volvo braucēju iekšējo cīņu, gan RWD rezultātus kopumā.

Mūsas sacīkstei pieteikušies arī citi debitanti. Mašīnu debijas sacīkstē dalīs Artis Lebedis un Renārs Drezovs, 12 minūtes pirms termiņa beigām tika pieteikts arī Ģirts Bauļkalns. Vēl viens pēdējā brīža pieteikums saņemts no Jāņa Gustāna. Cēsinieks iegādājies Andra Batara līdz šim izmantoto Mazda 323F, pirmo reizi stāsies uz starta folkreisā ar priekšpiedziņas auto.

Arī krosā interesants sastāvs. Divas pilnpiedziņas – tradicionāli Jānis Veģeris un Pilskalnos krosā debiju piedzīvojušais Armands Plūme. Viņu galvenie konkurenti – Jānis Kozlovskis, Andis Kļava un vairāki citi.

Sacensību sākums skatītājiem 11:00. Ieejas maksa – 3 eiro (auto – 2 eiro).
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png