profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Folkreisa sacensībās 'Mūsa Raceland' uz starta izies M.Neikšāns, Strokšs un Berķis

Go4speed 20.02.2017 - 11:45 Folkreisa sacensībās 'Mūsa Raceland' uz starta izies M.Neikšāns, Strokšs un Berķis
Foto: www.facebook.com/musaraceland

Kā ziņo autocross.lv, tad Mūsa Raceland sestdienas sacīkstē uz starta plāno iziet autosportā zināmie sportisti Māris Neikšāns, Jānis Berķis un Raimonds Strokšs. Visi trīs startēs kopā ar pārējiem folkreisa dalībniekiem, izmantojot Mūsa Raceland kompleksa Volvo automašīnas.

Tehnika sākot no vasaras sezonas būs pieejama sporta kompleksa klientiem, bet pirmo testu kaujas režīmā veiks minētie speciālisti. Interesanti, ka visu trīs sportistu karjerā atrodamas zināmas līdzības – gan Māris, gan Jānis, gan Raimonds pirms došanās rallija virzienā bija krosa braucēji.

''Skaidrs, ka, ja būs ledus, ar šīm aizmugures piedziņas mašīnām diez vai brauksim pēc rezultāta. Lai gan… Gribas izbaudīt pasākumu un atgriezties pie cīņām sen aizmirstā barā braukšanas režīmā,” saka Māris Neikšāns.

Interesanti, ka šoziem dažādu apsvērumu dēļ uz starta vēl nav bijis neviens aizmugures piedziņas braucējs. Ņemot vērā, ka trīs RWD konkurenti drīzumā sevi “uzrādīs” ar pieteikumiem, iespējams, laiks arī pārējiem klasiķiem iziet ierindā. Noteikums līdzšinējais – ja ir seši dalībnieki, Klasika ieskaitē iespējams arī atsevišķs fināls!

Lai gan laika apstākļi pēdējās dienās šķiet visu izkausējuši, nedēļas otra puse sola jaunu ziemas "uzrāvienu". Rīkotāju komanda ir gatava līdz beidzamam cīnīties par sacīkstes norisi. Pašlaik paredzēts, ka izšķirošā diena paziņojumiem par sacīkšu norisi un krosā izmantojamām riepām būs ceturtdiena. Taču pamata plāns paredz sacīkstes notikšanu, trases ledus kārtas veidošanu un krosa klasi ar brīvu riepu izvēli, respektīvi – radzes.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png