profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Folkreisa sacensībās Mūsā ar uzvaru atgriežas Bāriņš

Go4speed 26.06.2011 - 21:32 Folkreisa sacensībās Mūsā ar uzvaru atgriežas Bāriņš
Foto: www.autocross.lv


Šodien Bauskā, Mūsas trasē, tika aizvadīts LAF Folkreisa Zemgales, Kurzemes un Latgales reģionu posms, kurā uzvaru izcīnīja Artūrs Bāriņš („VW Golf II").

Kamēr daudziem vēl prātā aizvadītie svētki, tikmēr Mūsas trasē tika aizvadīts kārtējais folkreiss posms. Pavisam kopā uz starta šajās sacensībās izgāja 27 folkreisa braucēji un deviņi autokrosa dalībnieki.

Finālā interesanta un spraiga cīņa norisinājās starp četriem braucējiem, no kuriem visveiksmīgākais bija Artūrs Bāriņš („VW Golf II"). Otrais palika Ivars Kerns („BMW 318"), bet uz goda pjedestāla zemākā pakāpiena kāpa Renārs Ēķis („Opel Astra"). Pirmais aiz svītras - Rūdolfs Bogens („VW Golf II"). Labākais no junioriem Renārs Ēķis („Opel Astra"). Autokrosa ieskaitē pirmais Jānis Vanags („Toyota MR2"), otrais Imants Kolomenskis („VAZ 2101"), bet trešā vieta - Aināram Kenigsbergam („VW Golf III").

„Šīs bija labas un interesantas sacīkstes," portālam „Go4speed" stāsta Viesturs Saukāns. „Viss kārtībā. Laiks bija labs, tikai vienīgā problēma - putekļi, ar kuriem bija grūti cīnīties. Par laimi, nekādu lielo avāriju nebija. Jā, sākumā tur Juris Zalmanis („Opel Astra") kārtīgi ielika apmalē, taču nekas cits vairs tik nopietns nebija."

„Kopā nopirka trīs mašīnas - Guntara Gabrāna „Mazda MX3", Raivja Grigoroviča „Opel Kadet" un Renāra Ēķa „Opel Astra". Jā, Bāriņa automašīnu neviens nenopirka, jo viņam pēdējos apļos kaut kas ar motoru atgadījās."

Atgādināsim, ka šajās sacensībās uz starta stājās arī Saukāns, kuram beigās 13. vieta. „Pašam gāja normāli. Galvenais uzdevums bija izvairīties no avārijām un citām problēmām, kas arī kopā ar pārinieku izdevās - beigās Ritvars Bendziks („VW Golf II") astotais, bet es - 13. vietā. B finālā paliku trešais (pirmais aiz strīpas, jo uz A finālu tika pirmie divi), taču, ja arī būtu ticis finālā, tad man mašīna būtu jādod Ritvaram."

Folkreisa trešā posma rezultāti:

  1. Artūrs Bāriņš, „VW Golf II"
  2. Ivars Kerns „BMW 318"
  3. Renārs Ēķis, „Opel Astra"
  4. Rūdolfs Bogens, „VW Golf II"
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png