profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Bogens uzvar un paliek bez auto, Zalmanim iespaidīgs kūlenis (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 10.09.2012 - 10:06 Bogens uzvar un paliek bez auto, Zalmanim iespaidīgs kūlenis (FOTO)
Rūdolfs Bogens. Foto: Rihards Baumanis/Go4speed

Sestdien un svētdien Bauskā tika aizvadīts priekšpēdējais LAF Folkreisa Vasaras kausa posms. Lai arī sākotnēji tika saņemti 36 iesniegumi, kopā beigās uz starta izgāja 34 dalībnieki, tādējādi līdz rekorda atkārtošanai (35) nedaudz pietrūka.


Foto: Rihards Baumanis/Go4speed

Starp pieredzējušiem un jau zināmiem braucējiem šoreiz uz starta izgāja arī vairāki debitanti un juniori. Kā portālam atzina Viesturs Saukāns, tad diviem debitantiem šis posms beidzās ar iznīcinātām automašīnām. Arī Jurim Zalmanim šis posms iesākās gaužam neveiksmīgi - sportists pēc viena no līkumiem trāpīja pa otrā tramplīna ārmalas betonu un ar mašīnas purnu ilgstoši slīdēja pa kalnu uz leju, līdz mašīna sasvērās un apmeta kūleni. 


Foto: Gints Bērzinš, Go4speed

Kārtējo stabilo sacensību aizvadīja Rūdolfs Bogens, kurš atkal uzvarēja visās trijās kvalifikācijās, tādējādi šajā vasarā sportists nav zaudējis nevienu braucienu! Otrais palika Ivo Gabrāns. Sākotnēji trešais bija Mārtiņš Starks, taču par konkurenta sagriešanu Starks tika atsviests uz sesto pozīciju. Līdz ar to trešais beigās Agris Bahmanis


Foto: Gints Bērzinš, Go4speed

Pēc sacensībām uz Bogena automašīnu pieteicās četri pircēji, un nedaudz vēlāk Bogena automašīna tika arī pārdota par fiksēto summu 950 eiro. Līdz ar to LAF Folkreisa Vasaras kausa izcīņā atlicis tikai viens posms, kurā tiks noskaidrots neoficiālais pirmā numura vērtējums un otrā un trešā vieta, jo tur šobrīd ir blīva cīņa.

Pēdējais posms 6. oktobrī notiks Vecpils autotrasē.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png