profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Kūleņiem bagātās folkreisa sacīkstēs uzvar Bogens (FOTO)

Mārtiņš Jankovskis 17.06.2012 - 12:09 Kūleņiem bagātās folkreisa sacīkstēs uzvar Bogens (FOTO)
Foto: Gints Bērziņš, Go4speed

Sestdien Vecpils autotrasē startēja LAF Folkreisa Vasaras kausa otrais posms. Bez folkreisa braucējiem notika arī Latvijas bērnu un jauniešu klašu čempionātu sacīkstes, kā arī autokrosa Nacionālās klases cīņas.

Lai arī trase un organizācija bija ideāla, kopā tika uzmesti pieci kūleņi (Jānis Balodis, Agris Kalvišs, Roberts Pelēnis, Mārtiņš Starks un Raimonds Bergmanis). Neskatoties uz to, pie pārliecinošas uzvaras folkreisā tika Rūdolfs Bogens, kurš aiz sevis atstāja Ivo Gabrānu un Ermīnu Vācieti. Jau otro posmu pēc kārtas uz goda pjedestāla nekāpa Raivis Riekstiņš, kurš finālā nestartēja motora defekta dēļ. Arī citam favorītam šis posms bija neveiksmīgs - Mārtiņš Starks pirmajā kvalifikācijā uzmeta divarpus kūleņus.


Foto: Gints Bērziņš, Go4speed
 
Uz starta izgāja arī Artūrs Bāriņš, kurš, kā jau ziņojām, automašīnu folkreisa sacensībām sagatavoja piecās dienas. Diemžēl viņam nācās izstāties B finālā.

Kuriozs atgadījums atgadījās vienam no līderiem Renāram Ēķim - sākotnēji sportists finišēja ceturtajā vietā, taču sacensību laikā viņš divas reizes bija iebraucis džokera aplī, par ko arī tika diskvalificēts. Kā pēc sacīkstēm atzina Renārs, tad viņam esot sajukuši visi pātari, un tāpēc viņš esot džokerī iebrauca divas reizes pēc kārtas. Šī iemesla dēļ viņa rezultāts tika anulēts un beigās sportistam 11. vieta.  


Foto: Gints Bērziņš, Go4speed


Arī šajā posmā, tāpat kā iepriekšējos, neviena automašīna netika pārdota.

Autokrosā interesantā cīņā uzvarēja Juris Spīķis, Beta bagijos pirmais Daniels Špaks, bet CK 125 ieskaitē ātrākais bija Emīls Misiņš.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png