profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Prospeed komanda dodas tālajā ceļā uz pirmajiem diviem ERČ posmiem (FOTO)

Go4speed 08.03.2019 - 13:13 Prospeed komanda dodas tālajā ceļā uz pirmajiem diviem ERČ posmiem (FOTO)
Foto: Prospeed

Ceļu uz Eiropas rallija čempionāta (ERČ) 1.posmu Portugālē, Azoru salās, sākusi Prospeed komanda. Kopējais ceļa garums līdz ostai Portugālē ir 4500 kilometri, bet pēc tam vēl līdz Azoru salām paredzētas trīs dienas ar kuģi. Kā portālam Go4speed pastāstīja Prospeed komandas vadītājs Aivis Egle, tad komandas tehniskā automašīna jau devusies celā uz pirmo ERČ posmu, kas notiks no 21.-23.martam. Zināms, ka tehniskās vienības auto vispirms dosies uz Klaipēdu, lai pēc tam ar kuģi dotos uz Vāciju, no kurienes auto tālāk turpinās ceļu uz Portugāli.


Foto: Prospeed

''Jā, esam sākuši ceļu uz pirmo ERČ posmu. Patiesībā jāsaka, ka dodamies uz pirmajiem diviem posmiem, jo pēc Azoru salu rallija mūsu tehniskās palīdzības automašīna nedosimies atpakaļ uz Latviju, bet gan paliksim Spānijā, jo pēc vairāk nekā viena mēneša sekos Kanāriju salu ERČ rallijs. Nebūtu prātīgi uz pāris dienām atgriezties Latvijā un pēc tam atkal mērot garo ceļu atpakaļ. Līdz ar to mēs dodamies ar smago automašīnu un piekabi, kur mums līdzi ir viss gan grants, gan asfalta rallijiem nepieciešamais (riepas, piekare, amortizatori u.t.t.).


Foto: Prospeed

Zināms, ka Prospeed pilots Sergejs Remeņiks pirms ERČ rallija starta 18.martā piedalīsies oficiālajos testos. Atgādināsim, ka pagaidām Remeņika ekipāžai (''Mitsubishi Lancer Evo X'') ir doma startēt pirmajos četros ERČ posmos, un tad tālāk tiks pieņemts lēmums par turpmākajiem ERČ startiem, skatoties un vadoties pēc punktiem un iespējām.

''Lai arī tagad viens mūsu auto ir prom, ar to mūsu darbs nebeidzas. Turpināsim gatavot ''Ford Fiesta R5'' un ''Ford Fiesta Proto'', jo jau aprīli plānojam veikt pirmos grants testus. Darba daudz, tāpēc atslābināties nesanāks,'' nobeidz Egle.
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png