profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Rally Liepāja ar M.Neikšāna jauno Ford Fiesta NRC startēs 10-kārtējais Kanādas čempions

Go4speed 03.10.2018 - 13:02 Rally Liepāja ar M.Neikšāna jauno Ford Fiesta NRC startēs 10-kārtējais Kanādas čempions
Foto: Neiksans Rallysport

Dalību Latvijas rallija čempionāta noslēdzošajā posmā ''Rally Liepāja'' apstiprinājis desmitkārtējais Kanādas rallija čempions Antuāns Lestāžs. Kopā ar citu kanādieti Alanu Okvelu ekipāža startēs ar ''Neiksans Rallysport'' jaunuzbūvēto rallija automašīnu ''Ford Fiesta NRC Prototype''.

Autoražotāja ''Subaru'' Kanādas komandas ''Subaru Rally Team Canada'' bijušais pilots Antuāns Lestāžs atklāja: ''Šī ir fantastiska iespēja doties pāri Atlantijas okeānam, lai kopā ar ''Neiksans Rallysport'' gūtu jaunu un unikālu pieredzi – lai gan startēsim Latvijas čempionātā, mēs brauksim tieši tajos pašos ātrumposmos, kuros brauks arī Eiropas rallija ekipāžas.”


Foto: Phillip Erikson

''Man ir liels gods un lepnums, ka tik titulēts autosportists – 18 čempiontitulu īpašnieks, bijušais Subaru Rally Team Canada pilots būs pirmais, kurš uz starta oficiālās sacensībās izvedīs mūsu pirmo projektēto un būvēto Ford Fiesta NRC prototipu!” iesāk komandas Neiksans Rallysport vadītājs Māris Neikšāns.

''Ar Antuānu iepazināmies, kad pats startēju Kanādā notiekošajā ziemas rallijā ''Big White Winter Rally''. Tā vārds pa vārdam aizrunājāmies un nospriedām, ka viņš labprāt pamēģinātu ko jaunu, bet tas noteikti nebūtu ar N grupas auto. Toreiz man nebija viņam atbilstoša piedāvājuma, bet jaunā prototipa būvniecības laikā sapratu, ka ''Ford Fiesta NRC'' spētu ieinteresēt šāda kalibra pilotu! Tas arī izdevās – sazinājāmies, izrunājām visus jautājumus, salikām atbildes uz papīra – un tagad jau Antuāns pošas uz Liepāju!”

''Auto būvējam kopš pagājušā novembra, un nu šis process faktiski ir noslēdzies – droši varu teikt, ka Proto klases auto debija ir Neiksans Rallysport šīgada nozīmīgākais notikums, kam atbilstoši arī gatavojamies. Pirms rallija mums paredzēti arī testi, lai jaunā auto debijai gan ekipāža, gan tehnika varētu sagaidīt vislabākajā gatavībā!” nobeidz Māris Neikšāns.


Foto: Neiksans Rallysport

Rally Liepāja ieejas biļetes iespējams iegādāties Biļešu Serviss kasēs un tirdzniecības vietās ŠEIT. Ieejas biļetes cena ir 18,00 eiro, bet rallija norises nedēļā, sākot no 8. oktobra, tās cena tiks paaugstināta līdz 25,00 eiro. Bērniem līdz 10 gadu vecumam un invalīdiem ieejas sacensībās būs bez maksas. Pie ieejas ātrumposmā kontrolieriem būs jāuzrāda vecumu un/vai invaliditāti apliecinošs dokuments.

Rally Liepāja apmeklētājiem svarīgi atcerēties, ka Biļešu Serviss iegādātās ieejas biļetes pirms došanās uz ātrumposmiem būs jāapmaina pret aprocēm – bez aproces piekļūšana ātrumposmiem būs liegta. Informāciju par ieejas biļešu apmaiņas punktiem atradīsiet interneta mājaslapā www.lvrally.com. Apmainot iegādāto ieejas biļeti, kopā ar aproci saņemsiet arī skatītāja drošības informācijas bukletu.

Informāciju sagatavoja:
Jānis Unbedahts
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png