profile
register
facebook
youtube
twitter instagram
baneris-aix-2-5445-4514-2008.gif

Krievu sportists Akropoles ERČ kvalifikācijā piedzīvo avāriju (VIDEO)

Go4speed 31.05.2018 - 23:22 Krievu sportists Akropoles ERČ kvalifikācijā piedzīvo avāriju (VIDEO)
Aleksejs Lukjaņuks. Foto: Alexey Lukyanuk Page

Ceturtdien ar treniņbraucieniem un kvalifikācijas posmu startēja Eiropas rallija čempionāta trešais posms – Akropoles rallijs. Pavisam kopā uz starta izies 34 ekipāžas, starp kurām būs arī vadošie ERČ braucēji - Aleksejs Lukjaņuks, Bruno Magalešs u.c. Divas ekipāžas startēs latviešu komandu sastāvā. Sergejs Remeņiks startēs Prospeed komandas sastāvā, bet divi indiešu sportisti brauks ar Baltic Motorsport Promotion komandas sagatavoto ''Ford Fiesta R2''.

Jau ziņojām, ka šis ir sezonas smagākais ERČ rallijs, jo ceļus vietām klāj lieli akmeņi. Arī karstums šogad būs liela problēma visiem, jo sestdien un svētdien rallija norises vietā būs virs +30 grādiem.

Ceturtdien tika aizvadīti treniņi un kvalifikācijas brauciens. Abos treniņos ātrākais bija Lukjaņuks. Tāpat ātrs bija pieredzējušais ukrainis Jurijs Protasovs, kuram šis ir debijas rallijs ar ''Škoda Fabia R5''. Pirmajā treniņā Protasovam otrs ātrākais laiks, bet otrajos treniņos trešais.

Pēc tam sekoja kvalifikācija, kurā ātrāko laiku uzrādīja talantīgais somu sportists Juso Nordgrens. Nieka tiesu viņam zaudēja Lukjaņuks. Kā vēlāk noskaidrojās, tad kvalifikācijas posmā avāriju piedzīvoja Artūrs Muradians. Kā vēlāk ziņoja FIA ERC, tad pēc avārijas stūrmanis pazaudēja telefonu, taču, par laimi, vēlāk tas tika atrasts.

Trīs dienās sportistiem kopvērtējumā būs jāveic 12 ātrumposmi (237 km).

Muradiana avārija:


Kvalifikācijas labākie momenti
 
Komentāri
Pašlaik komentāru nav!
Autorizējies vai reģistrējies, lai komentētu
Partneri:
aix-copy-2837-1940.png motul-partner-3110.png nrs-4325.png batcc-0816.png ar-4809.png vagi-2128.png srt-5914.png bmp2-1740.png